Szaniszló szerint szabadkőművesek és illuminátusok műve a NATO és a világháborúk, és Magyarországnak jobb lenne kimaradnia az egészből. Beteg a világ, nagy beteg – idézte Ady szavait Szaniszló Ferenc az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában.

Forrás: hirszemle.net
Feltöltő: hirszemle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Anno 15-20 éve szerettem nézni a külpolitikai műsorait.De amióta a széles fémjelezte echo tv-ben osztja a baromságot.Hát...(benne is)csalódtam.Akkoriban csorgott a nyála a NATO és az EU-ért.Most meg köpködi őket.Hihetetlen,hogy mennyi köpönyeg forgató van a mi kis hazánkban!Ez a hülye meg azt hiszi,ha semlegesek leszünk,akkor kimaradunk a 3. világégésből?Ez is egy fityesz zombi lett,mint a retkes széles gazdája!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Miért lépnénk ki? Azért,hogy minket támadjanak??
öcsi55
Szaniszló ,Bayer ,Bencsik ,Lovas az Echo TV tipikus olyan hely ahova a szél összehordja a szemetet ! A semlegesség Európa közepén szóba sem jöhet ! Emlékezzünk csak Hollandiára a második világháborúban mindaddig semleges volt míg a németek le nem rohanták.
nezelodo
Az ilyen, a valóságtól elrugaszkodott elmebetegek formálták az ország politikáját mindig, ami után legtöbbször hatalmas tragédia következett be.
1magyar
Egy ilyen kicsi ország mindig kiszolgáltatott ha nem tartozik valamilyen közösséghez.
Ha meg kell tartozni ne a barbár kelethez!
Megfelelő tárgyalásokkal lehet korrekt üzletet is kötni az "okosabb" államokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.