A „biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból” kijelentéséről elhíresült egykori fideszes politikus nem volt hajlandó szóba állni az RTL Klubbal.

Miután a hvg.hu megírta, hogy Zsiga Marcell került a Szerencsejáték Zrt. egyik új, támogatások elosztásáért felelős cégének az élére, az RTL Klub szeretett volna interjút készíteni vele erről. Ám mikor felhívták és elmondták, hogy az RTL híradójától érdeklődnek, Zsiga szó nélkül letette a telefont. Szombaton az otthonánál is hiába keresték, senki nem nyitott ajtót az RTL stábjának.

47 ezerből meg lehet élni

Zsiga Marcell egykori fideszes országgyűlési képviselő és korábbi miskolci alpolgármester akkor vált híressé, amikor azt nyilatkozta 2012-ben, hogy a közmunkásoknak járó 47 ezer forintos fizetéséből biztosan meg lehet élni. Zsiga Marcell maga ekkoriban havi bruttó 1 millió 700 ezer forintot keresett, tehát naponta 57 ezret.

Később az is kiderült, hogy újonnan vásárolt házához a miskolci önkormányzat felújítatta az utat, de csak Zsiga házáig, utána foltos és kátyus maradt az útszakasz. A miskolci szocialisták szerint az is kérdéses, hogy akkoriban miből volt pénze a 40 milliós ingatlanra, hiszen hiába kapott két helyről is fizetést, ez önmagában nem lehetett elegendő ehhez. Az akkori fideszes többségű országgyűlés nem támogatta, hogy vagyonosodási vizsgálat induljon ellene.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ilyen undorító paraziták nyomják az okosságot ,megérdemli a sok idióta fideszes szavazó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Lenin Lived - Lenin will Live: Lehet, hogy Freudi elszólás. :))) Egy multifokális lencsével ellátott szemüveg alsóhangon 3X47000 Ft. Szerintem ettől lejjebb nem adja.
gazdag dezső
Talán már nem sokáig kell várni arra,hogy a nép végre észhez térjen !!Elveszi a kormánykereket ezektől a népnyúzóktól!Persze az még nem egy igazi elégtétel,mert a börtönbe kellene jutniuk,és dolgozni kőbányákban,úgy hogy csak akkor ehet majd ha megdolgoztak érte!
coyote3
Az ilyen giliszta szerű lények miatt költik az adóforintjainkat testőrökre...
evacica
Ennek a senkiházinak kéne 47 ezerből megélnie, biztos nem rázhatná a rongyot úgy mnt most a napi 53 ezerből! Hogy van még bőr a képén, hánynom kell ha rá nézek, sajnos van még egy pár ilyen pofátlan alak a fidesz vezető gárdájába. A baj csak az, hogy hagyjuk, és nem zavarjuk el őket örökre, hogy hírmondójuk se maradjon és az össze lopott pénzt meg vissza az állam kasszába!
73
Ő is egy jó munkás ember volt.Így ránézésre el is hiszem,hogy azt a sok pénzt a miskolci gépgyárban szerezte meg kemény munkával 3 műszakban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.