„Rendkívül izgalmas napja volt 66 ezer gyereknek” – mondta az M1 műsorvezetője, Németh Balázs a középiskolai felvételik kapcsán. Arról viszont nem volt szó a szombat esti riportban, hogy azok a diákok mennyire izgulhattak, akik két nappal a felvételi előtt tudták meg, hogy mégsem felvételizhetnek, majd rá egy napra, hogy mégiscsak igen.

Nagy port kavart, hogy az Oktatási Hivatal leveléből arra lehetett következtetni két nappal a felvételik előtt, hogy azok a gyerekek mégsem vehetnek részt a felvételin egy törvénymódosítás miatt, akik egy évet visszalépve jelentkeznének középiskolába. Ezt követően másnap – tehát egy nappal a felvételik előtt – szólt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy ez az idén felvételizőkre még nem vonatkozik. Ehhez képest az M1 híradóból azt tudhattuk meg, hogy rendkívül izgalmas napja volt több mint 60 ezer gyereknek a központi középiskolai felvételik miatt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A királyi TV nem arravaló, hogy a hibákat is elmondja, csak arra való,
hogy kedves vezetőt meg a nyaloncait fényezze !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Épeszű ember fogja nézni ezt a hazugság dömping csatornát? Kétlem! Az egy bítes birkák, meg a fanok örülhetnek, lesz külön bejáratú tv csatornájuk, ahol a victátort fényezik majd. Napi 24 órában garantált az élvezkedés, nyálcsorgás! Mármint a fanoknak, meg a birkáknak!
volvós
Balázska a fönyalóka...izlik , kiskö...g ???
Teri
Ez a kockafejű fiatalember az újságírás szégyene.
Remélem, az összes köztévés tisztában van azzal, hogy a kormányváltás után nem kap állást, mert lejáratta magát.
Jedikula.19
@keresztapa: "Az akkor sem cenzúra, ha nagy elérésű, nagy tekintélyű médiumokról van szó. Sőt éppen az a helyzet, hogy a szerkesztőség a nem közléssel is a sajtószabadság jogát gyakorolja. "
Mondja kedves @keresztapa: Ön itt él???
Sőt éppen az a helyzet, hogy a szerkesztőség a nem közléssel is a sajtószabadság jogát gyakorolja.( mármint az M1-szerkesztősége? megj. tőlem)
Mondja kedves @keresztapa: Ön itt él???
m.macskosz
@nemjoezigy: "Sajnos a közszolgálati tv is párt tv lett."
január 17., 22:18
Már az első Orbán-kormányzás idején is királyi televíziónak becézték,
most már nem is titkolják a nyamvadtak!
Juhász István
Lássunk tisztán...nem elfelejtett beszámolni, hanem kevés maradt az idő, és igy kimaradt a hirekből. Mint ahogy szeretett, néhai humoristánk elhunyta után is elmaradta tájékoztatás. Ja, bocs mellényúltam..ő nem volt Kossuth dijas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.