Szemétdombon élni nem jó. A szemétben turkálva megkeresni a napi betevőt, nem jó. Gyávának lenni nem jó. Önzésből, ostobaságból, gyávaságból, haszonlesésből hazudozni nem jó. Úgy élni, hogy tudja magáról az ember, hogy szemétben és szemétből él, gyáva, mohó és hazug, miközben szégyelli mindezt és a komplexusai miatt gyűlöl mindent és mindenkit, nagyon nem jó.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@bencemacska: gondolom ha nem vándoroltunk ki akkor az itt befizetett járulékok és adók sem hiányoznak az ottani közös kalapból...de közben azért kicsit fura hogy a szintén a közös gazdasági térből érkező tescora meg harap a kis pocakos...
bencemacska
@bundi: Hát ezek mind a skizofrénia jelenlétére utalnak!
De miért minket néz hülyének???
Itt senki nem hisz a saját szemének, fülének?
JAJMÁR
"A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulálni, kihasználni kell, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát mások iránt (bár megjátszhatja), és nem érez szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt"

"A paranoid személyiségzavar... túlhajtott gyanakvásossággal és azzal a folyamatos tendenciával jellemezhető, hogy az egyén a környezetében lévő személyek cselekedeteit és szándékait, folyamatosan rosszindulatúnak, fenyegetőnek és ármányosnak véli/értékeli. A különféle személyiségzavarok között a súlyos személyiségzavarok közé tartozó karakterzavar."
JAJMÁR
@JAJMÁR: Ezt nem ide,hanem az "elmebajos" cikkhez szántam, de itt se rossz.. :)
bundi
@bencemacska: takán azért mert sokan úgy viselkednek mint akiknek elmentek otthonról...de most komolyan...amiket csináltak annak ellenére ez már a harmadik orbán kormány...és még majd 4 évig az is lesz...és kérdezed miért nézi az embereket hülyének?...
bencemacska
@bundi: Igen, de a "mindenki"-be én is beletartozom! És azért haragszom legjobban , ha hülyének néznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.