Valamit nagyon beszólhatott a HírTV Matolcsynak, mert most baromi ideges lett. Azt mondja Matolcsy (aki mellesleg mellékállásban MNB elnök is) "A Hírtv nem először állít valótlanságokat Matolcsy Györggyel kapcsolatban. 2010-ben a pénzügyekért és a gazdasági stratégiáért felelős nemzetgazdasági miniszterről többek között a devizahiteles-mentőcsomaggal és a Nemzetgazdasági Minisztérium működésével kapcsolatban tettek közzé hamis információkat, ugyanis ennél a tárcánál csoportosultak az érdekköröket leginkább sértő döntések. " Vajon mit mondhatott be előzőleg a HírTV? Nem találom.

Forrás: mnb.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
aki sejti vagy tudja, ne tartsa magában a megfejtést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
Már a hír tv se a régi!Amióta a jobbos tüntetők helyre rakták a hír tv-t,azóta mint ha kinyílt volna a csipájuk.Persze csak módjával mernek szembe menni a fityesszel,de már próbálnak helyezkedni,ha borulna a bili.
Toby
Identitás-zavara van a (rém)hír kanálisnak ! Vajon mire rágott be Qszaszem ?
36
Na HírTV elnök Úr/Hölgy! "Legyen férfi és tárja elő a bizonyítékokat!"
Ezek pszichopaták.
bencemacska
Hogy mire rágott be, azt nem tudom, de nagyon berágott, mert nagyon képben kell lenni, hogy az ember megértse, mit akar az MNB mondani!
Hogyan áll az "úrnak" a vérnyomása? Lehet reménykedni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.