Bencsik Gábornak szerencsére ugyanígy lehetősége van arra olyan embernek beállítani azokat, akik a kormány munkáját kritizálják, akik – az ő szavaival élve – hülyeséget hisznek. Elég csak megvásárolni a Magyar Krónikát, egyből ráébredhetünk, hogy aki manapság Magyarországon holmi korrupciós ügyekkel foglalkozik, az egy címeres ökör.

Forrás: likeus.blog.hu
Feltöltő: szegedimarton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt gondolom ízlés dolga, hogy kinek mi fér bele a ,,szatírába" Nem biztos, hogy aki szatirikus lapnál dolgozik, az feltétlen érzi a határt. Nem tartom magam egy humortalan embernek, sőt, de az én ízlésemet, tolerancia szintemet gyakran átlépik. A szatíra nem összetévesztendő a humorral, mert annál sokkal élesebb, gúnyosabb, tehát sokszor sértőbb, ami joggal válthat ki felháborodást (ezt láthattuk). Nem gondolom, hogy például a vízbe fulladt kisfiú szatírikus ábrázolása helyénvaló lenne. Azt viszont gondolom, hogy ha valakinek ezzel kapcsolatban véleménye, társadalmat érintő mondanivalója van, akkor azt egyszerűen mondja el, írja le.
Ezzel együtt a Magyar Krónika még csak nem is kategória számomra.
Ez persze csak az én véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.