"Az államtitkárok vagyonnyilatkozata nyilvános, a helyettes államtitkárok vagyonnyilatkozatát viszont zártan kezelik" – a Miniszterelnökség ezt a választ adta az RTL Klub azon kérdésére, hogy a vezetők közül mennyien dolgoznak állami cégeknél, és mennyi pénzt kapnak a fizetésük mellett.

Mint ahogyan azt mi is megírtuk, a miniszterelnöknél is több pénzt visz haza Polacsek Csaba, aki helyettes államtitkári pozíciója mellett több állami cég igazgatóságának is tagja, mindezt úgy, hogy állami alkalmazottként elvileg nem kaphatna 2 millió forintnál több fizetést.

„Egy állami vezető, ha az állami vezetői feladatát látja el, meg kell elégednie egy fizetéssel” – bírálta a Transparency International jogi vezetője, Ligeti Miklós. Az MSZP szintúgy megszólalt az ügyben, ők azt kifogásolták, hogy a Fidesz a saját maga által hozott szabályokat szegik meg fizetéshalmozásukkal.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A pofátlan fizetések csak addig voltak pofátlanok míg nem ők vették fel.
kakaósbögre
mindegy ezeknek.minden szabályt felülír a"lopjunk minél többet és kurvagyorsan verjük el" alapszabály.
Dr. Felipe
A pofátlan fizetések csak addig voltak pofátlanok míg nem ők vették fel.
73
Amikor a maszoposok a töredékét lopták el annak pénznek,amit most a fityeszesek.Akkor lángba borították Budapestet.Mondhatni fejeket,kivégzéseket követeltek.Most mikor nyíltan,pofátlanul,lopnak,csalnak,hazudnak.Nem hogy természetes nekik,de meg is magyarázzák,hogy ez nekünk jó.Fityeszes ökrök,most akkor hogy is van ez?
Desischado
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a hatökörnek, ugye, fidesz? Pfujj!
mate03
@73: Tudod ilyenkor eltűnnek a narancs vérűek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.