Az útdíj bevezetése előtt érvényes árakon autózhatnak, de csak később kapják vissza a különbözetet. És ami még fontosabb: Fónagy János 4 nap alatt tizenháromszor adott interjút útdíj-témában!!!

Végre kiderült, milyen könnyítést kapnak a mozgássérültek és a nagycsaládosok az útdíj fizetésével kapcsolatban. Fónagy János az M1 Lényeg című műsorában elmondta, hogy számukra nem fog emelkedni az úthasználati díj. Ám a különbözet kompenzációját csak utólag fogja tudni visszafizetni a kormány, mert ennek bevezetéséhez törvénymódosítás szükséges.

Szintén fontos információ, hogy csak az számít majd nagycsaládosnak, akinek legalább 4 gyermeke van. Nekik ugyanis már a drágább, D2-es besorolású matricát kell megvenniük, amely a legalább 7 személy szállítását végző gépkocsikra kötelező.

Az M1 riportere azt is megtudta Fónagy Jánostól, hogy 4 nap alatt tizenharmadszorra adott interjút az útdíjjal kapcsolatban.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Fónagy János négy nap alatt tizenháromszor adott interjút az útdíjjal kapcsolatban.
Tán sokallja?
Mi is! Nem a tizenhárom interjút, az útdíjat!
oncogito
Utólag?
Mondani mindent lehet, de ha fizetésre kerül majd sor, mindenfélét ki fognak találni, hogy ne legyen rá jogosult, aki jogosult... :-(
m.macskosz
@kkalman: Én meg Fónagyot és a többi pénzéhes senkiházit sokallom!
Főleg azért, mert csak ártanak, nem használnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.