Nem vagyok Charlie! Allah nagy! Éljen a Dzsihád! – írta valaki egy levélben, amit a szegedi Dugonics téren álló emlékhelyhez ragasztott ki.

A levelet a takarítónő találta meg ott, ahol korábban mécseseket, virágokat helyeztek el a Charlie Hebdo támadás áldozatainak emlékére.

Szegeden a dzsihádot éltetik

A Délmagyar a Szegeden élő Eric Blin tiszteletbeli francia konzult is kereste, aki türelmet kért, mondván, előbb szeretne beszélni a francia nagykövetséggel. Így arra a kérdésünkre sem tudott válaszolni, tesz-e feljelentést az ügyben a rendőrségen. Egy biztos, az elkövető nem beszél franciául, a "Nem vagyok Charlie" ugyanis "Je ne suis pas Charlie."

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@wagabund: sajnos, ezzel ma már életveszélyes viccelődni, vagy játszani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
A fehér ember mint rassz,ki fog halni rövid időn belül.Mert nem alkalmas a védekezésre,az összefogásra.Megtámadják egy sértő szóért,leölik a saját országában,saját fővárosában olyan barbárok,akiket befogadott,etetett.És még a saját fajtája vakarja a fejét,hogy hát megsértettük a vallásukat,megérdemeltük,hogy disznó módra leöljenek bennünket.Legalább lojálisak lennének a saját fajtájuk iránt,ha már az összefogásra képtelenek.
wagabund
az evolúció az embert megajándékozta a felejtéssel(is)
...már én sem emléxem, amikor a Kuwaiti válság kitört, akkor itt előkerült egy-két alvó ügynök..az egyik egy riportban elmondta, az a feladata, hogy vízműveket robbantson, vezetékes vizet tegyen ihatatlanná... itt.. nem ám ott, ahonnan küldték. Senki nem sejtette a környzetében, mire van kiképezve.. olyan becsületes kinézete volt...
szerencsére erre az epizódra már nem emléxünk...talán nem is igaz.

ja, grátiszban még azt is elmondta, hogy a robbanóanyag összetevőit háztartási boltban, kertészetben, és benzinkútnál szerzi be... aztán otthon kikeveri(ahogy oktatták)

persze ez sem igaz..
szandokan
@mate03: Igen, a törvényeik elborzasztják a normálisan gondolkozó embereket, de ez ellen nincs mit tenni. Az Iszlám mesze van tőlünk, de csak amíg nem piszkáljuk őket.
gödörben
@darwin: Majd kinyílik a szemük remélhetőleg és megteszik a szükséges lépéseket a saját védelmükre.
darwin
@gödörben: Védekezésre a gondolkodásmódjuk miatt képtelenek.Kihalnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.