Egy étterem és hotel megvásárlásával kezdte az idei évet a jóisten és Orbán Viktor segedelmével gyarapodó felcsúti polgármester – tudta meg a Propeller.

A Felcsúttól nem messze, az M1-es autópálya óbarki pihenőhelyénél lévő ingatlanegyüttes sokáig hányatott sorsú volt.

Az 1996-1997-ben épült, 1840 négyzetméter alapterületű, étteremből és szobákból álló Szekér Csárda mellé 2000-ben a tulajdonos Óbarok '43 Kft. úgy döntött, hogy egy 33 szobás szállodát is felhúz, úszómedencével, sportpályákkal. A Várhegyi Gábor, korábbi alcsútdobozi futballklub-elnök által tulajdonolt cég a fejlesztésre 2001-ben kért és kapott hitelt a Magyar Fejlesztési Banktól, 2003 közepére – 80 százalékos készültségnél – azonban a beruházás megbukott, így a fogadó és annak területe jelzálogjogosult az MFB-é lett – olvasható az Index korábbi cikkében.

Azóta az épületkomplexumot bérlők hasznosították, míg idén januárban Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe került – értesült a Propeller. Az ingatlanra feltételezhetően a bank által kezdeményezett árverés útján sikerült szert tennie Mészárosnak.

A milliárdos vállalkozóról kedden írtuk meg, hogy cége tavaly ősszel Bicske határában vásárolt egy kisebb városnyi, eredetileg golffalunak szánt birtokot. Tegnap az RTL Klub szerette volna megnézni, de nem engedték be őket a területre, ahogy a polgármestert sem sikerült elérniük.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
érdekes hogy a NAV ennél a valaminél nem vizsgálódik, de bezzek a nyugdíjasnál igen
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Strassnoff Ignác: Én sosem mondtam, hogy milliárdos vagyok, csak nem 2010 óta élek úgy, ahogy. Tudod, kissé idegesítő tud az lenni, amikor a legtöbben 2010 óta élnek állítólag rosszul, előtte meg gazdagok voltak.
Strassnoff Ignác
@szandokan: Próbálj figyelni!:
MÉG ROSSZABBUL!. Nem simán rosszul. Rosszabbul. Megvan a különbség?
Amúgy undorítónak találom, a dicsekvést. Pláne ellenőrizhetetlen kivitelben.
szandokan
@Strassnoff Ignác: Akkor ez így csak még inkább helytelen, mert ha még rosszabbul él valaki 2010 óta, akkor előtte sem élt jól ezek szerint. Minden kormány hibás, az egyén sohasem? Vannak emberek, akik szerint mindenért más a felelős. Egyébként ha valaki, én nem vagyok ellenőrizhetetlen, ezen az oldalon nyílt titok vagyok, de gondolom, te még új vagy itt.
Strassnoff Ignác
@szandokan: Pont nem érdekel, hogy ki vagy. Tudtommal nem társkereső oldal. A témáról szóló véleményekre vagyok kíváncsi. Esetleg. Nem mindenkiére.. Nagyképűsködésre, dicsekvésekre nem.
Jobbos szöveg: Az elődök is loptak, ezek miért ne tennék? Ezért érdemes 4 évente választásokat tartani...
Mellesleg az utóbbi 5 évben távolról se csak arról van szó, hogy úgy lopnak, ahogy az ország történetében még soha. Sokkal súlyosabb gondok is vannak. Aki ezt nem látja, annak felesleges is magyarázni.
Említhetném még, hogy melyik kormányfőből lett milliárdos az elmúlt 25 évben, kizárólag "politikusi" tevékenységének köszönhetően, de minek. Gondolom erre is van bölcs válaszod és bármire, ha 84375436578 hasonlót írok is, úgyhogy én most még gazdagabbá teszlek multimilliomos olvtársunk. Tiéd lehet az utolsó szó.
szandokan
@Strassnoff Ignác: A csaló az csaló, akár politikus, akár nem, akár kicsiben csinálja, akár nagyban. A korrupció felszámolása soha nem fog megtörténni, mert abban bizony minden valamirevaló politikus szerepet játszik, és senki nem saját maga ellensége.
Kanaka
Gondolom 1 forintos könyvjóváírással sikerült realizálni az üzletet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.