Görög Ibolya protokollszakértő szerint még nem volt példa arra, hogy családtagokat vigyenek be az Operaház Királyi Páholyába. Szerinte jó ízlés kérdése, hogy visszaél-e valaki a lehetőséggel vagy sem – írja a hir24.hu.

Arra pedig főleg nem volt még példa, hogy barátokat is. Egy kormányrendelet szerint bár a Királyi Páholyt látogathatják családtagok, de eddig legfeljebb házastársak éltek ezzel a lehetőséggel. A vendégek részére a testőri páholyt szokták fenntartani, továbbá a volt államfők és volt miniszterelnökök is ide szoktak ülni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért a csaj pont olyan buta és öntelt mint az apja! Ne csodálkozzon ha megint "szép" jelzőket aggatnak rá ez után is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Papuska1!:Büntetlenül vették el a trafikokat a termő földet a magánnyugdíj vagyont! , Soroljam még narancsvérű!?
Papuska1
@mate03: Kitől vették el a termőföldet? Egyetlen ilyet nem hallottam! Ha arra gondol, hogy valakinek lejárt a bérlete és másnak adták bérbe az miért elvétel? Egyeseknek fura gondolataik vannak a tulajdonról! A bérlet nem tulajdon! A tulajdonos annak adja, ha a bérlet lejár, akinek akarja!
A trafikok esetében egy szerkezetátalakításról volt szó! Nem x-től vették el és Y-nak adták, hanem egy új rendszerű állami monopóliumot hoztak létre. Ezáltal mindenkitől elvették a kereskedési jogot, nem egyes emberektől külön. Ez más tészta, és teljesen legális. Ne áruljanak drogot a boltban, gyerekek előtt. Így kellene tenni az alkohollal is!
A magánnyugdíj a legérdekesebb, mert ott éppen megmentették az érintetteket, és a Magyarországi nyugdíjasokat. Ehhez ismerni kellene a rendszert! Az előző hónapok befizetéséből fizetik a nyugdíjakat a nyugdíjasoknak. A magánnyugdíj rendszere alapján nem kellett a szolidaritási összeget fizetni, ezt hitelből fizették. Közben létrehoztak kétes hátterű külföldi cégeket, ahova a befizetések mentek. Szinte biztos volt, hogy ezek többsége meglép a pénzzel! Ehelyett visszament az államiba (kifizették belőle a ma nyugdíjasokat) és beleszámítják a jövőbeli nyugdíjába annak, aki befizette. Szerintem egy csomóan összekeverik a kiegészítő magánnyugdíjat a nyugdíjjárulék helyett fizetett pénzekkel, amit elég megtévesztően magánnyugdíjnak hívtak. Csak egy kérdésre válaszoljon, és ha tud csodálkoznék! Miből fizették volna hosszabb ideig az állami nyugdíjat a már nyugdíjban lévőknek, illetve az egyéb rászorulóknak, akik nem is kevesen szolidaritásból, állami döntéssel kapnak nyugdíjat? Erre válaszoljon! Ön "magánnyugdíjasként (persze akaratlanul) ezek elől lopta el és adta külföldi kalandoroknak a jövő havi nyugdíjat fedezni tudó pénzt! A kormány szándéka akkor 40-50%-os nyugdíjcsökkentés volt. Ezt szerencsére megúsztuk!
mate03
@Papuska1: Maga egy elvakult narancs vérű! Csak azt szajkózza, amit a szemináriumon leadtak!Beszél itt szerkezet átalakításról! Egyszerű rablás volt,mint azt a nemzetközi bíróság is úgy ítélte! Ezért kell a trafik károsultnak fizetni az államnak a mi adónkból! Ez még csak az első per volt! Követi a többi!Ezzel a gazdaság politikával tejesen tönkre tették az országot! A földeket meg megkapták a pártkatonák,mű körmösök, gázszerelők,kormány tagok!Érdekes az én magánnyugdíjam csak gyarapodott,mert én nem adtam vissza! Munkahelyet ígértek! Kaptak az emberek rabszolga közmunkát! Minden valamire való multi céget a Gyurcsány Bajnai kormány hozott ide!Lásd Mercedes Audi! Viktor a lopáson kívül mit tud felmutatni? Úgyhogy jobb ha csendben marad kedves Papuska1!
gödörben
@Nil: Már van rá több példa is. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.