Húszrészes, egyenként egyperces animációs kisfilmsorozatot készíttet a Magyar Nemzeti Bank. A társadalmi célú reklámként vetítendő spotok a beszámoló szerint várhatóan a devizahitelek elszámolási szabályait magyarázzák majd az embereknek.

A napi.hu beszámolója azt írja, az MNB a közbeszerzési kiírás szerint egy 20 részes, egyenként 60 másodperces animációs kisfilm elkészítésére keres vállalkozót a kreatív tervezéstől az utómunkáig. A beszerzést az MNB saját forrásból finanszírozza, azt viszont nem tudni, mi lesz a témája a kisfilmeknek, a portál kérdéseire ugyanis nem válaszoltak.

Elképzelhető, hogy az MNB várhatóan a devizahitelek elszámolásával és a forintosítással kapcsolatos információkat fogja társadalmi célú reklámként vetíteni. A devizahitelek elszámolásának részletszabályairól a törvény elfogadása után négy rendeletet alkotott a jegybank, és egy korábbi közleménye szerint a rendeletek kihirdetését követően intenzív tájékoztatási kampányba kezd mind a fogyasztók, mind pedig a pénzügyi intézmények irányába – írja a napi.hu.

Az ügynökségek, animációs műhelyek február 16-án reggel 9 óráig tehetnek ajánlatot, a nyertest pedig várhatóan február végén választják ki, mert a cégnek már a szerződéskötést követő nap munkába kell állnia, és azt március 31-ig be is kell fejeznie.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Hát, ez-az egyperces úgy hiányozik, mint Afrikában a téli gumi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Címe: A kis pöttyös seggű agysebész Clarence...
Maszlag
Régen is volt, "Magyarázzuk a mechanizmust"címmel!
Tibor43
Szükséges a Matolcsy kampányfilmekhez: egy kb.20 milliárdos villát vásárolni,másodpercenként 100 millió a rajzfilm elkészítésére + egyéb kiadásokra pár száz milla...
Knapp75
És Matolcsy kinek a bőrébe bújik majd? Süsüébe?
Orbán Viktor lehetne Mr. Bean, a tavacskájánál pecázgató Mészáros Lőrinc a Nagy ho-ho-horgász és Szíjjártó Pétert is el tudom képzelni Sebaj Tóbiásként...
Desischado
Ami engem illet, maradok a japán animéknél! Bár érthető ez a rajzfilm mánia, ezekből a költségekből is le lehet csípni egy keveset a haveroknak!
karma1
@Tibor43: Hogy Te milyen kicsinyes vagy! CSAK???... o:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.