A Terrorelhárítási Központ (TEK) letiltotta a MostMi által ma délutánra meghirdetett Pollack Mihály téri tüntetést. Ahogy az intézmény kommünikéjéből kiderül, a TEK területlezárást rendelt el az Andrássy Gyula egyetem környékére, ahol ma délután Angela Merkel német kancellár tart előadást, és ahol a demonstrációra is sor került volna. Az Index szerint a betiltás azért furcsa, mert a hatóságok korábban már jóváhagyták az eseményt, sőt múlt héten még a TEK emberei is részt vettek a szervezőkkel együtt megtartott helyszínbejáráson.  A MostMi az esemény Facebook-oldalán ezt írja: BREAKING - LEZÁRTA A TEK A MAI TÜNTETÉSÜNK HELYSZÍNÉT A TÜNTETÉST MEGTARTJUK. A helyszín változik, az időpont nem. Jöjjön mindenki, és mutassuk meg, hogy NEM FÉLÜNK! Putyini gyakorlat Merkel látogatása napján – A tüntetés napján lehetleníti el a TEK a MostMi tüntetését?! Ma, 2015. február 2-án, reggel 8 órakor telefonhívást kaptunk a rendőrségtől, mely szerint:A Terrorelhárítási Központ (TEK) úgy döntött ma, tehát Angela Merkel látogatásának és a MostMi Pollack Mihály téri tüntetésének reggelén, hogy az előzetes egyeztetéseinken elhangzottakkal szemben, és annak ellenére, hogy a tüntetésünket már január 2-án a rendőrség felé bejelentettük, azt a rendőrség tudomásul vette, valamint folyamatos volt a kapcsolattartás, sőt, múlt heti helyszínbejárásunkon a TEK munkatársa is részt vett:A TEK LEZÁRJA az egész Pollack Mihály teret, ezzel a MostMi tüntetésének megtartását a bejelentett helyszínen lehetetlenné teszi. Teszi ezt nem tegnapelőtt, nem tegnap, hanem MA reggel, az utolsó pillanatban. Kollegáink a helyszínen vannak, és keresik a helyszín problémájának megoldást. Jogi segítséget is kérünk, hogy megtudjuk, milyen lehetőségeink vannak ebben a helyzetben, amely véleményünk szerint, mind eljárásában, mind tartalmában súlyosan sérti a tüntetni akaró magyar állampolgárok jogait. A TÜNTETÉST MEGTARTJUK. A helyszín változik, az időpont nem. JÖJJÖN MINDENKI, ÉS MUTASSUK MEG, HOGY NEM FÉLÜNK! Cikkünk folyamatosan frissül!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Fél a cölöp-tetején a teknős???Í?
ipan54
a tegnapi képeket látva kicsit nem csodálkozom !
tivoli
Jól tették! Nem hiányzik ilyen köz- és nemzetbiztonságot veszélyeztető csődület egy magas rangú politikus látogatása alkalmával. Az ő biztonsága a legfontosabb. Aki ezt kétségbe vonja, az szellemileg visszamaradott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.