Hiába vezették be a megyei matricákat, több éves matrica fogyott, mint tavaly – derült ki az RTL Klub híradójából.

A kormány többször arra hivatkozott, az új útdíjrendszerrel jobban fognak járni az autósok, mert sokan megúszhatják a 43 ezres éves matricát az 5 ezer forintos megyei matricákkal. Ám ezt az eladási adatok nem igazolják. Például bár Pest megyében fogyott a legtöbb megyei matrica, de itt is lett a legtöbb korábban ingyenes út díjköteles. Sőt, ha az új D2-es matricakategóriát is beleszámítjuk, több éves matrica fogyott, mint tavaly. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium állítása szerint ezekből még nem lehet következtetéseket levonni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Azt, ami eddig ingyenes volt, FIZETŐSSÉ TETTÉK. Akkor ki is járt jól?! Mert az emberek biztosan nem! Mocsok, hazug banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Azt, ami eddig ingyenes volt, FIZETŐSSÉ TETTÉK. Akkor ki is járt jól?! Mert az emberek biztosan nem! Mocsok, hazug banda!
mate03
@Desischado: Vagy a tányér görbe,vagy a leves nem egyenes!
kukac50
Orbán nem fegyveres útonálló,hanem törvényes Népsanyargató útonálló.
papa.49
Pénteken, jártam a 4. főút Üllő, Vecsés közötti részén, az új úton szinte autó nincs a településeken keresztül vezető utak a M0. megépítése előtti időkre emlékeztetnek, Vecsés, és Gyál, Alsónémedi között is a régi út dugig, a párhuzamosan futó M0. ra ez nem mondható el...
Visszaterelték a forgalmat a régi utakra, ilyen balfax intézkedésre csak ez a kontár elkurmány képes...
bakegya
@papa.49:morbid-de ne gondold,hogy a dunántúli minden irányba ráfűződő kibocsájtó szakaszokról is ne így lenne-mint ahogy írod-sokat koptatom ezeket az utakat egészen Grácig meg vissza,akár a Balaton déli-de északi partján,jövök marha lassú-orszáűgos matricát vettem már nekifutásból-igen ám de ezt mért tegye az aki pusztán kirándulni szeretne egy egy alk. bizonyos irányába az országnak,vagy csakkk rokont látogatna-rohadt mocskos röghözkötő banda!!!
papa.49
@bakegya: Pont ez volt a cél hogy minél kevesebbet kódorogjon a magyar, majd ők hasítanak helyettünk is, meg ha nem jársz el a rokonokhoz nem tudsz velük beszélni, politizálni, ennek a köcsög bandának meg ez az érdeke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.