Bayer Zsoltra is mondta ugyanazt a nagyon-nagyon csúnya szót.

A mai napon felmondtak Simicska médiabirodalmának vezetői. Mindössze egy főszerkesztő-helyettes maradt a Magyar Nemzetnél, D. Horváth Gábor. Ám lehet, hogy őt is kirúgja a Közgép vezére. Simicska Lajos az index.hu-nak azt mondta, "kurvára meglepődött" médiabirodalma vezetőinek távozásán, míg a nol.hu-na már úgy nyilatkozott, hogy bemegy és kivág mindenkit. Az atv.hu-nak arról beszélt, ez árulás és mellbe vágta, de megoldja a problémát és holnapra már mindenkinek ismerteti az új struktúrát. Az origo.hu-nak így fogalmazott:

Amíg én vagyok, minden van, folytatom a háborút, és mindenkit kibaszok.

Az Orbán-Simicska háború ügyében Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap publicisztája is megszólalt, szerinte amit Simicska most művel, az gyalázatos és teljesen elment az esze.

Simicska a hir24.hu-nak adott villáminterjújában is már drasztikusan fogalmaz: szerinte a háború vége az lesz, hogy valaki elesik. Sőt, az is megtörténhet, hogy kinyírják őt, lelövik vagy elüti egy autó, tehát politikai merénylet áldozata lehet. Bayer Zsolt írását annyival kommentálja, hogy a publiciszta évek óta sok millió forinttal tartozik neki, jó lenne, ha megadná végre. Egyébként szerinte Bayer és Orbán is geci.

Később az index.hu ismét elérte és azt mondta nekik: kirúg minden orbánistát, aztán kinevezi a helyükre a saját embereit, akiket nem lehet megfélemlíteni meg lefizetni. Itt is elmondta, hogy szerinte Orbán egy "geci". Egyébként nem beszélt a miniszterelnökkel tavaly április óta és "szarik rá", hogy mit gondol.

Mikor a 444.hu érte el, nekik is megerősítette: árulásnak tartja a történteket, és éppen Budapest felé tart.

Simicska Lajost az Átlátszó is elérte, ők hangfelvételt készítettek a vele készült interjúból, amit itt hallgathat meg. Ebből kiderül, hogy a Magyar Nemzet új főszerkesztője D. Horváth Gábor lesz, az ügyvezető igazgató Tóth Mariann, a Hír tv elnöke pedig maga Simicska Lajos.

Eközben a magyar sajtó nagy része a Magyar Nemzet székháza előtt várja, hogy megérkezzen Simicska Lajos. A Magyar Nemzet egykori dolgozói nem kívánnak nyilatkozni kollégáiknak az index.hu tudósítása szerint. Például a 444.hu is hiába próbált a Lánchíd Rádió leköszönő szerkesztőjétől, Gajdics Ottótól válaszokat kapni.

Egyelőre a kormány is hallgat, a hir24.hu már megkérdezte Havasi Bertalant, Orbán sajtófőnökét, hogy fog-e a miniszterelnök becsületsértési pert indítani Simicska ellen, illetve hogy valóban a kormányfő áll-e a tömeges lemondások mögött, de még nem kaptak választ. A portál a CÖF egyik politológusát is megkereste, de Fritz Tamás egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Bencsik is csak annyit fűzött az eseményhez, hogy "rossz hír".

188 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nocak nocak!!! repedezik a fütyi-sz betonerődje???Mi lesz ha a simlicska begorombúl és elkezdi teregetni a szennyest!!? Lehet már megrendelték a mercit egy osztrák nyugdíjassal???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@szandokan: annyi volt a kérdés, hogy melyik oligarcha mellett teszed le a voksod, ha már a fidesz, akkor szerintem most választanod kell.
Nyilván Orbán lesz a főmestered. Vagy esetleg Simicska?
JAJMÁR
Ungár Klára atv-s interjúja! Érdemes meghallgatni.
www.atv.hu/videok/video-20150208-ungar-klara

Azt gondolom, hogy nem elég "politikailag" buknia ennek a hatalomnak, mert ottmaradnának háttéroligarchiának. Ezt pedig nehéz lesz demokratikus úton visszavenni. Azt sem hiszem, hogy a két nagy oligarcha harca miatt a rendszer megbukna, pedig az lenne a fontos.
Akár a kezdeti "mentsük meg az országot az oligarcháktól" ötletük még jó is lehetett volna, de egyértelműen azzá váltak, ami ellen küzdeni akartak, csak sokkal rosszabbak. Egy egész új slepp telepedett ránk, és szépen végignéztük.
Ezek a "dagobert bácsik" a hatalmat és a gazdagságot kapták, nem pedig "megszerezték", egyszerűen elszívták az országból.

"Hatalmat pedig nem lehet kapni, azt meg kell szerezni, mert különben nem kaptál semmit" - ugye?
@verőce21
JAJMÁR
@spu00: 20:45 "...de úgy látszik a kor megtette hatását Simicskán, mert kijött rajta a rendszer váltás utáni magyar betegség, hogy ha sok pénze van, akkor Ő az Isten, tévedett."

Szerinted ki az "Isten"? Erről mesélj...
nezelodo
Azért isteni szerencse ebben a zűrzavarban, hogy ott abban a fülledt kollégiumi szobában, az egyház kebelén, hithű, egymást tisztelő keresztényekké nevelődtek a fiúk, még abban a komcsi világban is, és azóta is félik, és betartják mind a tíz parancsolatot!
jancsik68
@nezelodo: Abban kollégiumban a kommcsivilág kommcsijaiként élték a kommcsiszülők urigyermekeiként úri életüket,a mi pénzünkből!!
nezelodo
jancsik68
Nahát, ki hitte volna róluk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.