A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) üzleti titok megsértésének megalapozott gyanúja miatt, az igazgatóság döntése alapján, feljelentette a VI. és VII. Kerületi Ügyészségen a közlekedési társaság korábbi vezérigazgatóját, Vitézy Dávidot.

A Dabóczi Kálmán vezérigazgató által aláírt pénteki, MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a BKK a rendelkezésére álló hivatalos dokumentumok alapján megállapította, hogy Vitézy Dávid munkaviszonyának megszűnésekor nem tett eleget a társaság adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglalt kötelezettségének.

Hozzátették: valószínűsíthető, hogy a volt vezérigazgató jogosulatlanul birtokol adatvagyont, amely megvalósíthatja az üzleti titoksértés bűntettét, alkalmas lehet vagyoni hátrány okozására, jogtalan előnyszerzésre.

Vitézy Dávid a Budapesti Közlekedési Központ megalapításától, 2010 októberétől 2014. december 31-ig töltötte be a vezérigazgatói posztot, menesztéséről a Fővárosi Közgyűlés december 3-án döntött.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Valami nagy gebasz van itt :) De semmi baj srácok, nyírjátok egymást!!! Pont mint az ötvenes években :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@karma1: Akkor még talán egy követ fujtak (O.V. és Simicska), és csupán egy közös taktikai huzás volt...most nem tudom, de később sem nagyon fogjuk megtudni...hacsak nem lesz valami nagy vihar a biliben.
karma1
@eszegfu: ha letezne demokratikus magyar fuggetlen birosag (nem poltpeti cirkusza) akkor azoknak lenne lehetosege kozbeszolni, a demokratikus hatalom jogan, hogy ezt azonnal hagyjak abba, mert ez nem melto sem lajoshoz, sem a vezirhez, illetve Magyarorszag renomejat nem lehet ugy rontani, mint ahogy a Rakoczi teren a kurvak civakodnak egy ujabb kuncsaftert... ha ezutan az eset utan az Unio jol v@lagbarugja Ma,o,-t, es meg jobban leertekeli az orszagot, - a bovli kategoria legaljara - , akkor ezellen egy qrva szavunk se lehet, mert ezt ertuk el ezzel a szemet qurmannyal, nem tobbet
eszegfu
@karma1: Engem még az is elkeserit, hogy mi itt, vagy akár máshol hiába "verjük a nyálunkat", az ellenzék SEHOL! Most kellene operativ, ki- vagy behelyezett, vagy mindegy minek nevezem ülést tartaniuk a merre továbbiakról! Ilyen magas labdát kihagyni lecsapás nélkül!
karma1
@eszegfu: nem ez lenne az elso ilyen nagyszeru, amde kihagyott helyzet,... valahol en is ezert abrandultam ki a baloldalbol, - nem szivesen irom le, de igaz, szerintem mar Fleto sem a regi, harcos, megmondogatos fijju... ha mas nem is, de Neki mar regen uvoltenie kellene, es tunteteseket, tiltakozasokat szerveznie... szegeny Dobrev Klara megszuli ujabb gyermeket, a kovetkezo min 50 evi rabsagra, fuggosegre az oroszoktol...
eszegfu
@karma1: Kár volt harcolni a demokráciáért! Teljesen felesleges, mert nekünk mindig kell egy s..gg, amit nyalhatunk. Emlékszem milyen plakátokat tettek ki az oroszok kivonulásának örömére... most ujra plakátolunk majd annak örömére, hogy Putyint ismét keblünkre ölelhessük.
cuna_mi
Mézga Aladár vitte az adatbázist NZ/X-nek?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.