Bayer azt állítja, nem tartozik Simicskának. A Magyar Hírlap újságírójával a hir24.hu csinált interjút.

Bayer Zsolt a mai nap fejleményei kapcsán elmondta: 2002 óta nem beszélt Simicska Lajossal és soha az életben nem kért tőle kölcsönt. Így ha az oligarcha kitart amellett, hogy adott neki pénzt, akkor bizonyítsa ezt hiteles iratokkal. Szerinte egy széthulló személyiség vagdalkozik most, ami nagyon szomorú és sajnálatos.

Bayer úgy hallotta, azért álltak fel a jobboldali szerkesztők, mert Simicska csütörtökön összehívta az embereket, és bejelentette nekik,hogy mostantól Orbán Viktor személyét, a gyerekeit, a feleségét és az egész családját kell személyesen támadni. Ez pedig Bayer szerint gyalázatos, továbbá kontraproduktív is.

Szerinte a jobboldali médiabirodalomnak, ahogy az emberek ismerték és megszokták, nyilvánvalóan véget ért.

Az, hogy Simicska gecinek nevezte őt, a legkevésbé érdekli most. Egyébként – hogy óvodásan fogalmazzon- nem is érdemelte meg a jelzőt, mert kifejezetten visszafogottan, barátian írta, amit írt ma reggel. Ha pedig Orbán is egy geci, meg ő is egy geci, akkor az részéről egy vállalható társaság.

Végül arra a kérdésre, hogy érez-e saját felelősséget abban, hogy a jobb és baloldal annyira utálja egymást, hogy elindult a gecizés köztük, így felelt:

Legyen ma egy ilyen kegyelmi nap: el tudom fogadni, hogy van benne felelősségem.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Abból lettünk valamennyien CSAK NEM MINDENKI MARADT AZ!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Értem én. De az tévedés, hogy Simicska baloldali lett. Nem kell senkinek még egy jobboldali FIDESZESNEK sem ahhoz térfelet váltania, hogy megjöjjön az esze. Mondjuk Simicskánál azért más lehet az inditék.
És, hogy esetleg Orbán családját támadják. ? Hát a család eléggé benne van az áramlásban, és egyesek közülük tesznek is azért, hogy beszéljenek róluk. És bizony majd mindegyikre ráfér egy vagyonosodási vizsgálat. Sőt ! Ne menjünk el e mellett. Nekem még mindig a Természetvédelmi terület elhordása csipi a szemem. Pedig utálom a zöldeket. (Elintézték a Dunát !)
anti
Szegény bayerzsóti! Hol fogsz majd ezután fröcsögni?TV1?Vagy esetleg hivatásos békemenetes leszel?Gyüjtsünk,vagy eladod a szlovák rendszámú autódat?Szegény kis geci!
F_Viktor
@anti: A Zsóóti alkoholista fejét nem az Echon lehetett látni?
mariaberta
Milyen érzékeny lett, az nem bántotta, amikor Gyurcsányt támadták, kezdve a felesége családjával?
Most fordult a kocka, és saját fészekbéli pottyant a fészekbe.
Megjegyzem abban egyetértek Simicskával, -na ezt sem gondoltam volna soha- hogy egyik diktatúra megszüntetése után, én sem óhajtom az Orbán-félét
palika
Orbán "Geci" Viktor! Ezentúl ez lesz az új neve?
simmering73
"Ha pedig Orbán is egy geci, meg ő is egy geci, akkor az részéről egy vállalható társaság." Akkor ez egy GT (g@cik társasága).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.