Van egy konkrét gazdasági érdeksérelem, ami Simicska Lajos esetében felmerült, ez a reklámadó változása, senki nem örül a plusz terheknek, a jelzők használata pedig habitus kérdése – ezt Rogán Antal mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, ahonnan természetesen nem maradhatott ki a nap brékingje.

Rogán türelemre intett, szerinte személyes haragból és indulatokból jövő kijelentéseket pedig nem szabad magukra venni. Ma már nem kell függenie egy pártnak egy gazdasági érdekcsoportoktól, ha maga is úgy akarja, fogalmazott a politikus utalva arra, hogy a Fidesz valahogyan túléli Simicska elpártolását.

A Fidesz frakcióvezetője a bevándorlás kérdésével is hosszasan foglalkozott, szerinte szigorú szabályokat kell bevezetni a bevándorlással kapcsolatban. Ezeknek a változtatásoknak egy része olyan lesz, ami ellen Brüsszel fel fog lépni, mert Brüsszel bevándorláspárti politikát folytat – mondta Rogán, aki úgy véli, ebben az ügyben lesz kötelezettségszegési eljárás Magyarországgal szemben, de ezt csak akkor viszik végig, ha megkapják erre az emberek támogatását a nemzeti konzultáción.

A politikus az iskolarendszer átalakításáról és az útdíjról is szólt: előbbiről elmondta, a  problémát azonosították, többféle megoldás lehet. Rogán Antal szerint az általános iskolai képzéssel van gond, mert a gimnáziumokban és a szakiskolákban komoly lemorzsolódás van. Az útdíjjal kapcsolatban meggyőződése, "a megyei matrica sok embernek megnyitotta az úthasználati lehetőséget az autópályákon".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A megélhetési bevándorlók után egy sokkal nagyobb veszedelem rontott rá a fideSS maffiára, a közgép lajos :)

Pedig éppen rendezték a sorokat Mezőkövesden, erre tessék egy újabb front nyílik. Hiába, nem egyszerű a fideSS frontharcosok élete de legalább "geci" vicctor harcolhat kedvére. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Valóban , arrogáns mert megtehetitek , hogy a királycsínáloktól is sarcot szedjetek . Arrogáns csak az állampolgársági bizniszből többet kasszíroztatok , mint Simicska a közgépből ! Mindent magatoknak akartok és ez lesz a vesztetek.
Toby
A fideszt nyugdtan átkeresztelhetik Fiatal Inszeminátorok Demagóg Elmebeteg Szövetségének !
Csupa g**i a banda !
DR Eric CARTMEN
Tónika te inkább készülj, mert nemsokára vezetőszíjon fogsz sétálni !
Juhász István
Persze, hogy a reklámadó miatt üzent hadat. Mára egyértelmű lett, hogy az EU nem engedi a diszkriminativ , egy csoportra irányitott adót. / RTL / Jó esetben nem indit kötelességszegési eljárást. OV.- nek pedig kel a pénz, mert szarban van az ország, és nem derülhet, ki, MIÉRT??? Tehát jön az egy kulcsos adó, mint az SZJA esetében. CSAKHOGY ... most nemcsak a felső réteg jár jól, hanem esetleg némelyikük ROSSZABBUL. lásd SIMICSKA Ő pedig, ha valaki, aztán sokat tud OV.-ról, és gondolom, már fogalmazgatja is a ZÖLD DOSSZIÉ anyagát, egy esetleges, véletlen halálesetre...
Tibor43
Amikor az RTL klubot marták meg 40-50% reklámadóval ,akkor nem "gecizett" Simicska,de az 5%-miatt igen.
Érdekes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.