A lap Simicska egyik üzlettársát szólaltatta meg, aki szerint a férfi jelenleg Ausztriában szánkózik családjával – írja a borsonline.hu. Utazását egyébként már a botrány előtt lekötötte.

Orbánnal továbbra sem beszél, állítólag már tavaly szeptember óta a miniszterelnök közvetítőivel sem áll szóba. Simicsak beosztottjai szerint a konfliktus oka, hogy Orbán kihagyta a férfit a gázüzlet újraelosztásából.

Fideszes források azt mondják, számítottak rá, hogy Simicska lépéseket fog tenni, de arra nem, hogy a nyilvánosság előtt. Van olyan politikus, aki szerint azért káromkodott és "beszélt összevissza", mert részeg volt. Ezt Simicska környezete cáfolta.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Menekült. Csak az a kérdés a sülyedő hajóról, vagy a nyugdíjas mercis elől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@mate03: ma, 09:14
Várjál csak, várjál. Hallottad már Széles Gábor nevét? Most fog ütközni a két gazdasági "nagyhatalom". Aztán majd tisztábban látunk.
Strong
Ok - részeg nem volt, de tutira ivott (szerintem).

A hangjából legalább is ez érződött ki...

Amúgy kit érdekel, hogy szánkózik? (bár...csúszik lefelé...)
Yoda69
@verőce21: Az a baj hogy nem az o penze, hanem a mienk. Bar gondolom neked ez magas.
nezelodo
A fentebb általatok leírtak mind szépek, és jók, de a lényeg mégis csak az, hogy Orbán tagadása ellenére nagyon is létezik az a gázbiznisz, ami extraprofitot termel a fogyasztók kárára, a kormányzati embereknek. Az ott képződött haszon már nem is az ördögtől való, hiszen azokon a hivatali utakon gyakran látogatott svájci számlákon landolnak a milliárdok, amelyek létezését is tagadják.
verőce21
@Yoda69: (19:15) Te vagy inkább fantáziátlan! :)
nezelodo
"mate03 tegnap, 09:14"

Nem lesz itt semmiféle összecsapás, mert ha lenne, kölcsönösen kiállítanák egymásnak a vádiratot arra az időre, amikor egy törvényes, (nem kreált legitimitással bíró) ügyészségünk lesz.
Simlicska bele fog törődni, hogy egy nála jobban kezelhető, más stróman hálózat vegye át a pénzeszsák szerepét, ahova ugyanúgy ömlik az állami pénz, de csak a nevüket, és a kritikátlan hűségüket adják az ügyhöz, beleszólásuk pedig nem lesz a vezetésbe.
Ott a másolt példa, Putyin, ahol ha kellett börtönbe került aki azt hite magáról beleszólhat a nagyok dolgába, a kritikus újságírók meg véletlen fegyveres támadások áldozatai lettek, hol a lakásuk előtt a lépcsőházban, hol meg nyomuk veszett örökre, vagy szégyenükben önként távoztak az árnyékvilágból. A kekeckedőkre új törvények vártak, meg a hazaárulás miatti börtön, a gazdasági szereplők együttműködésre képtelen része meg a modern világ embereket védő jogszabályainak esett áldozatul, úgy demokratikusan, a közakarat szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.