Az itt következő videóetűd olyan, mintha a Monty Python Flying Circus valamelyik szkeccse lenne. (Egy kicsit persze a Dirty Hungarian Phrasebook.) A készítők nagyon igyekeztek, belezsúfoltak minden verbális és vizuális közhelyet, amit egy “nagyon profinak akarunk látszani” osztályú, béna vállalati videóba illik: szépen bevilágított, mosolygós beszélő fejek, látványos légifelvételek, animációk, térképek, Szabadság-szobor, a csapatmunkát megjelenítő evezősök, szorgos méhecskék.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát a magyar állam megveszi a gázt, majd eladja ennek a svájci! offshore cégnek olcsón. Majd ugyanez a cég újra eladja ugyanezt a gázt már drágábban a magyar államnak. Ez ugyan nem rezsicsökkentés, de pénzcsinálásnak nagyon jó megoldás.
Ez a cég TÍZMILLIÁRDOS nyereséget könyvelt el EGY ÉV ALATT. Míg a magyar MVM akitől a gázt vette állami segítségre szorul.
Érdekes mód kicsit sok a magyar ebben a svájci cégben.
Toby
Tipikusan "jobban teljesítő" parasztvakítás - közpénzen, az adózók hátrányára !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.