Házról házra járva próbálja meggyőzni a veszprémieket a baloldali pártok támogatta Kész Zoltán, hogy voksoljanak rá, pontosabban szavazzanak a Fidesz ellen. Ugyan Kész és az őt támogató pártok ideológiájában alig van közös elem, a protenszhangulat egyelőre az ő malmára hajtja a vizet. Kérdés, hogy a puszta Fidesz-ellenesség elég lesz-e ahhoz, hogy a jelölt győzni tudjon a hagyományosan jobboldali választókerületben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Sajnos, mindhárom választást 2014-ben elcsalták...itt is félö,
hogy a " folytatjuk " jegyében lesz a választás ...
Megmondták, ha a Fidesz nyer, lesz pénz az önkorinak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
A jobbik tényleg nagyon erősödik. Az egyik előnyük, hogy azt mondanak, vagy ígérnek, amit akarnak. Az egyetlen párt aki még a kormányzás közelében sem volt. Könnyű nekik. A másik előnyük, hogy jobbról is és balról is vonzzák a szélsőségeket.Nem szeretném Őket a Fasisztákhoz hasonlítani, mert távol állnak attól, de a világháborúban sem az intelligencia, vagy az úri osztályok hajtottak végre szörnyűségeket, hanem a buta lumpenek, a viceházmesterek lőtték a Dunába az embereket, és ha valaki nem undorodik, és megismeri az ideológiájukat, elolvas néhány Szálassy könyvet (ha meg tudja szerezni) döbbenten ébred rá, hogy nem lehet megállapítani, hogy szélső jobbosok, vagy szélső balosok, mert az ideológia vegyes. És egy jellemzője van, a hatalom ellen van, mindenért a hatalmat okolja. Eszemben sincs fasiszta ideológiát terjeszteni, sőt! De kritikusan olvasva nagyon tanulságos és nagyon ijesztő!
Aki Én
@Papuska1: Ez tetszett, de megyek egy másik hozzászólását lefikázni, mert az nem tetszik. De ne felejtsük el, hogy sem a fidesztől, sem a liberálisoktól nem függetlenek. Szerintem a jobbik messze nem az, aminek látszik. Megkockáztatom, a pártban sem mindenki tudja, hogy miben van benne valójában.
Juhász István
Na, JA...Csakhogy...jön a választás, elmennek a fityisz vallású emberek, ellenükben ott van egy vagon, abszolúte esélytelen jelölt, akik, nem is tudom, miért, milyen megfontolásból jelentkeztek be a választásra. Persze, TUDOM. Hátha.. hát nem. Mégis, valamennyi szavazatot azért csak elvisznek, ezzel megoszlik a fityisz ellentábora, és ha csekély szavazattöbbségel is, de az ő emberük lesz a győztes. Ezért volt jobb a két fordulós választás, hiszen a II. fordulóban már csak a 3 fegjobb vehetett részt. Ha maradt volna ez a rendszer, a fityisz nemhogy 2/3.-ot nem kapott volna, de még csak kormánypárt sem valószinű, hogy lehetne...
Papuska1
@Aki Én: Ezzel meg én értek tökéletesen egyet! Na, érdemes vitatkozni. Lehet, hogy a dolog arra jó, hogy nem teljesen azonos kiindulási pontból indulók találjanak közös pontokat, amikben megegyeznek?
zöldszem
@palika: Ismerős ez a név: Jörg Haider?
Amit Ausztria, Jörg Haider politikája idején túlélt, azt a Jobbik kormányra kerülése esetén, hazánk nem élné túl! Egy kis ízelítő: "Haider nacionalista, bevándorlásellenes nézetei miatt – nemzetközi tiltakozást váltott ki, az Európai Unió akkori tagállamai diplomáciai, ill. politikai szankciókat alkalmaztak".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.