Kettőt már elfogtak, de egyet még keresnek. Nem árt óvatosnak lenni az egyetem környékén.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Várkonyi Gergely közölte, a megalapozott gyanú szerint egy férfi még tavaly októberben, majd karácsonykor mutogatta magár szeméremsértő módon a szegedi Kálvária téren. Novemberben pedig egy lakótelep melletti erdőnél lefogott egy nőt, akit behúzott a fák közé, majd megpróbálta megerőszakolni. A sértettnek sikerült kiszabadulnia, és elmenekülni a gyanúsított szorításából. A férfit csütörtökre virradóra fogták el a szegedi Tisza parton egy általa felépített kunyhóban. A rendőrség két rendbeli szeméremsértés vétségének és szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását – tudatta a hadnagy.

Egy másik gyanúsítottat lakossági bejelentés alapján a helyszínen fogtak el. A hatvanéves gyanúsított a Bécsi körúton mutogatta magát, ellene szeméremsértés vétsége miatt indult büntetőeljárás – közölte a szóvivő.

Egy harmadik férfi február 5-én egy szegedi egyetemi épületben végzett önkielégítést. Róla az egyetemen elhelyezett biztonsági kamera felvételt készített, a rendőrök még keresik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.