Ez. Nagyon. Durva.

Veszélybe került a nyolcadikosok középiskolai jelentkezése a miskolci Fazekas utcai általános iskolában. Erről Béres Ildikó, az iskola egyik pedagógusa beszélt, aki a Pedagógusok Szakszervezetének városi titkára. A határidő holnap jár le – hívta fel a figyelmet az Észak-Magyarország című lap.

A jelentkezési lapok az interneten elérhetőek, az osztályfőnököknek kellett letölteniük és kinyomtatniuk, illetve fénymásolni annyi példányban, ahány gyerek jelentkezik. A gépből azonban kifogyott a festék.

Az iskola vezetői a miskolci tankerülethez fordultak, hogy kellene festékpatron, de ott azonban elhajtották őket, mondván, oldja meg az iskola a saját alapítványából, mert a Kliknek nincs költségvetése március végéig, és addig semmit sem lehet tenni.

Mint kiderólt, az iskola alapítványának egy fillérje sincs most, mert számítástechnikai terem bővítésére költötték a pénzt.

Az egyik szülő vállalta volna, hogy a 150 jelentkezési lapot lemásoltatja, de az iskola nem adhatja ki a hivatalos papírokat, hiszen rajta vannak a gyerekek adatai, meg az is, hogy ki hová jelentkezik.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bundi: ma, 12:04
Szegénykém. Te szerelmes vagy belém?
36
Tanár ismerősöm, igazgató barátom már évek óta emlegeti, hogy a fizetésükből veszik a festékpatront. Ez már nem ügy, Zalában falun. Ha a munkájukat el akarják végezni, itt nincs kihez fordulni. De minek is fordulnának. Csak az idő menne vele.
bundi
@tivoli: igazából szabin vagyok...ma kezdődik a half term, és mostr épp unatkozom, mivel a kölkök még suliban...de visszatérve indokaim olvashattad...te miért is hiszel ennyire a harasztok uralmában? mi győzött meg arról, hogy ők azok akik előre viszik az ország szekerét...és tudod ha megtámogatod az írásod valami adattal nem sírom el magam...
mert mint utaltam rá pokornitól kezdve mindenki megjósolta, hogy ezek a hibák elő fognak jönni...na most pont a legrosszabbkor...
bundi
@tivoli: esetleg te is visszautasíthatatlan ajánlatot kaptál a párttól...
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1731/5589/original.jpg?w=600&h
amivel meggyőztek enteroval cicussal az ő szekerüket kell tolnotok?
tivoli
@bundi: Nem értelek kedves bundi, hogy ott a távoli újhazádban miért éppen a magyarországi norvégpénzek sorsa a legégetőbb problémád? S ha már az, miért rajtam kéred számon?
Kijelentem Neked Isten és Ember előtt, nincs hozzá semmi közöm és nem is volt soha.
Ám, hogy ne unatkozz annyira, küldök szeretettel egy kis szórakozást:
youtu.be/BcUUtvPzgpA
bundi
@tivoli: hát ha visszanézel láthatod hogy én nem a civileken rágtam be, hanem amit az iskolákról szülőkről írtál...
mégegyszer a te kedvedért...
"És ilyen agyilag erősen fejlett tantestületre bízzák a fiatalok nevelését, akik egy egyszerű patroncserét se tudnak megoldani?"
vagy ez"Ez esetben nem magyarországgal van probléma, hanem a benne élők gondolkodásával, tesze-tosza hozzáállásával."
ezeket a problémákat kb 3 éve is jelezték rendszerszinten...
a civilezést és a nemzörögaharasztot meg te hoztad ide...olvass vissza...
de mint mondtam az előbb ma, 12:04 ott kezdtél igaán civilezni...ez a cikk a közoktatásról szól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.