A kéményseprés és a liftszerelés után a hulladékgazdálkodás van soron. Ilyen durva bejelentés sem született még Hejőpapin.

A hulladékgazdálkodás állami irányítás, kezelés alá kerülhet, ám a működtetés, a tevékenység, a szolgáltatás helyi szinten marad – mondta Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár Hejőpapiban, a 3,6 milliárd forintból elkészült mechanikai hulladék-előkezelő mű avatásán, csütörtökön. A politikus úgy fogalmazott: a helyiek tudják jól működtetni a rendszert.

Azt is elmondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, hogy a cél: minél kevesebb hulladékot lerakni, minél többet hasznosítani, és a lakosság anyagi terheit csökkenteni.

Az országban egyedülálló zártkörű hulladék-előkészítő Miskolc és 36 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település kommunális hulladékából szelektálja az újra felhasználható másodnyersanyagokat, a fémet, a műanyagot, és az energetikailag hasznosítható termékeket, amelyekből másodlagos tüzelőanyagot lehet előállítani.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Meg kell mutatni, ki az úr a szemétdombon - különösen, ha sok mrd. is van a láthatáron.
papa.49
Ezt hajtogatom évek óta, minden ágazatot ahol van némi nyereség megszereznek, maguk aláhajtják, egy bohócot kineveznek vezetőnek, oszt. dolgozhatsz a volt saját vállalkozásodban beosztottként, amikor ezt először megszellőztette a siserahad sok ismerős mondta megfogják védeni a telepeiket, a zsarnoktól, lám ez az idő is eljött, hasonló mint amit a golyófejű rákosi előadott, gondolom a brosúra is ugyanaz...
Toby
...aztán az lesz, hogy az évi 20 milliónál kevesebbet kereső "magyar embereknek" nem lehet saját tulajdonú háza/lakása, vagy arannyal futtatott ablakkereteket lehet csak beépíteni, a lift kjötelező lesz a szint alatti pincékben és garázsokban is...nehogy a jobbégyok azt gondolják, hogy békében élhetnek a "nem leszünk gyarmatban" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.