A héten harmadszorra is elvált a fideszes politikus – írja a blikk.hu.

A mindenkori hatalomnak korlátoznia kell az egyén parttalan szabadságvágyát. Ma nem közösségek kellenek, hanem szinglikből összeálló hordák, és akkor már indul is az Andrássy úton a menet, a fiúk, a lányok nyakába’ fülbevalók, lufik, és szól a recsegő rádióban a zene, amit úgy hívnak, hogy techno.

Ezt maga Mikola István mondta 2006-ban, ám most úgy tűnik, ő maga is kénytelen csatlakozni a szingli hordákhoz. Mikola – aki jelenleg a Külügyminisztérium biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkáraként dolgozik – harmadik házassága 11 év után ért véget.

Mikola legújabb exfelesége úgy nyilatkozott, hogy nagy kő esett le a szívéről, de az igazi meccs csak most következik. Ezzel valószínűleg a vagyonmegosztásra utalt. Mikolát is kereste a Blikk, de ő nem kívánt magánéletéről nyilatkozni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@nezelodo: A nemzet boncorvosa maximum.:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
lehet, hogy a vagyonka lefoglalása nem is volt olyan véletlen? így válás után nincs min osztozni?

az asszonyka igencsak markolhatja a nagy semmit...

ki van ez találva.(pont ez ne lenne?)
szaboria1
@m.macskosz: Épp erre gondoltam. A mostoha lánya tett róla elárverezik Mikola házát.
KERKA
@szaboria1: Mikola aláírta a nevelt lánya valuta kölcsön igénylését, a magas törlesztő részlet elől az adós elmenekült az országból. Most Mikola fizethet, ráment a háza, így nem tud mit adni a feleségnek. Kacifántos ügy.
panellproli
Egy ilyen SS katona kinézetű és viselkedésű koma mellett nem lehetett könnyű az élet, még akkor sem amikor futott vele a ló.Nem csoda hogy kő esett le a szívéről.
szaboria1
@KERKA: A most elvált felesége lánya lehet e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.