Szellő István ennél már valószínűleg nem tudná magasabbra húzni a szemöldökét: nettó 7 millió forintért szóbeli (!) tanácsadást végez Giró-Szász András volt cége Nagykanizsán.

Az RTL Híradónak egy helyi DK-s képviselő azt mondta, a Strategopolis Kft. versenyeztetés nélkül nyerte el a megbízást, ami arról szól, hogy a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár által alapított cég segítse a Zalaegerszeg és Nagykanizsa közötti gazdaságfejlesztést.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
És az egyáltalán nem korrupt NAV hol a fészkes fenében van ilyenkor? Mert gondolom számla sincs, csak az adócsalás, és a korrupció.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
És mennyi az a perköltség, amiben 5 év alatt megállapította a bíróság, hogy a "szoci és libsi" polgármesterek jogosa fizettek a tanácsadóiknak.
Ki jelentette fel őket? Lehet, hogy az aki most a girnyónak adja a 7 millát?!
coni
Ez sokkal inkább a népről állít ki bizonyítványt mint Giróról. Erre szavazott a nép, ezért ott "folytatják" ahol abbahagyták.
simmering73
@Hellcat: Ilyenkor lapulnak, mint sz@r a fűben.
Desischado
Ez is arról szól, hogy megtömjük a haveri kör feneketlen zsebeit! Gyalázat, ami itt folyik! És meddig tűrjük még ezt az arcátlan szabadrablást?! Mikor mondjuk már azt, hogy elég, ennyi volt, és ne tovább!!!
Juhász István
Én INGYEN is adok tanácsot : TAKARODJATOK EL!!! ...de ne külföldre, mert ott nehezebben ér el majd az INTERPOL !!!
fütyi
Mondjátok meg nekem ki is ez a Giró Szász valójában. Egy falusi buzi kinézetű, öntelt, magát műmájernak kiadó seggnyaló pöcs. 7 miller havonta, nem semmi, azért mert szóvivőként áltatott, és gátlástalanul, rezzenéstelen, cinikus majom pofával hazudozva magyarázta a kormány hazug semmittevését. De nem baj. Sánta kutyát, hazug embert hamar utolérik, remélem Ő is be áll majd a bilincsesek táborába, a királyi tv sztár koszos retyerutyájával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.