Az orosz államfőt tekintélyes méretű tárgyalóküldöttség kísérte idei első európai látogatására. Vele érkezett Budapestre többek közt Szergej Lavrov külügyminiszter is, de ő még csak az első név a hosszú listán.

Itt van még Alekszandr Novak energiaügyi, Alekszej Uljukajev gazdaságfejlesztési, Nyikolaj Fjodorov mezőgazdasági miniszter, az orosz-magyar kormányközi gazdasági vegyes bizottság elnöke, valamint Pavel Popov védelmi miniszter-helyettes. Vlagyimir Megyinszkij, a kulturális tárca vezetője és Veronyika Szkvorcova egészségügyi miniszter ugyancsak a küldöttség tagja.

A delegációval együtt tartanak a jelentős állami vállalatóriások vezetői is: Alekszej Miller, a Gazprom energetikai cég vezérigazgatója, Vlagyimir Jakunyin, az Orosz Államvasutak első embere és feltehetően Szergej Kirijenko, a Roszatom vezetője is.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Magam válogatom meg a barátaimat, nem kell hozzá senki segitsége!
kamazuka
Idézet Hobo Vadászat c.albumából.
"rossz kis törpe hősök,menetelnek sorban
hazug méltóságuk lenn hever a porban. ,,
Toby
Nahát, Putyin is ennyire mélynövésű, mint a mellette álló g**i ?
kamazuka
@kakaósbögre: Azért a csuti csibe boldog lenne, ha ő is szpecnaz lehetett volna valamikor!
Viszont szerepel a magyarkártyában.
Tökalsó.
Az se kutya.Éppen kettőt ér!
nezelodo
Még jó hogy nem jött el az összes, akiket az Orbán annak idején hazakergetett! ( Ha eljött volna, pl. itt lenne a néhai bajai tüzértiszt, a csecsen Baszajev is)
A üdvözlő beszéd bő nyálú nyalásairól az jutott eszembe, amikor egy hajdani hithű pártitkár pohárköszöntőt mondott a meghívott szovjet katonatisztek fogadásán. Hosszú körmondatokban dicsérte a nagy, a hatalmas, a gyönyörű stb. Szovjetuniót, alig bírt kikeveredni a saját körmondataiból. Már nagyon kényelmetlen volt a magyarul jól beszélő vendégeknek is. és válaszul a fővendég csak annyit mondott, nagyon szép a Szu. de Magyarország se kutya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.