A Kaposvári Rákóczinál decemberben jelentkezett megmentőként Sólyom Sándor. Emberrablás miatt korábban elítélték, most pénzmosás miatt kell felelnie, három évet kaphat. A szurkolók szerint maradhatott volna. Sólyom Sándor tavaly decemberben lett a korábban első osztályú, ma már a második vonalban vegetáló Kaposvári Rákóczi tulajdonosa. A klub elég nagy bajban van, 250 milliós adóssággal küzd, így szinte mindenkinek örültek, aki pénzt ígért. Még Sólyom Sándornak is. Pedig az üzletember múltja elég pöttyös. A Magyar Narancs írt róla egy hosszabb cikket, ebből az derül ki, hogy Sólyom Sándort a 90-es években csalással és hűtlen kezeléssel, tiltott pénzügyi tevékenységgel vádolták, emberrablás előkészítéséért 2 év 9 hónap szabadságvesztésre ítélték. Még az emberrablási ügy előtt az Újpest futballszakosztályának főszponzora lett, utána pedig felbukkant a Fradi környékén, támogatóként és piacra dobta a Fradi-utalványt. Miután a múltja több részlete is nyilvánosságot kapott a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
" Sólyom Sándort a 90-es években csalással és hűtlen kezeléssel, tiltott pénzügyi tevékenységgel vádolták, emberrablás előkészítéséért 2 év 9 hónap szabadságvesztésre ítélték."
soljanka
Miért lenne baj? Ebben az országban ez a minimum, ha valaki vezető akar lenni.
oncogito
Legjobb helyen van a focisták és rajongói között. Oda való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.