Útlevelet kérnek tőled Magyarország határain. És előtte napokon keresztül kell sorba állnod a 90 napos EU-vízumért. A kirakatokból elfogy a nyugati árucikk, viszont a helyükbe egyre több Putyin-, Orbán- és Rogán-fotó kerül. A kormányhivatalokban ismét bűnözőként kezelnek és üvöltöznek veled.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Útlevél, vízum, vagy szabad átjárás? Tök mindegy, amikor a legtöbb ember még pestig se tud felutazni, nemhogy külföldi országokba.
papa.49
@sokanvagyunk: Ezen ne csodálkozzál ott olyan ,,olcsó a munkaerő,, hogy avval senki nem tud versenyezni...
sokanvagyunk
@papa.49: Akkor ne beszéljenek itt nyugati termékekről.
oncogito
@sokanvagyunk: - csakhogy ha nem lesz nyugati behozatal, nem lesznek ezek a kínai termékek sem. Mert nem nekünk fogják eladni!
36
@papa.49: A helyi kisboltos azt mondja, megvásárolt a banktól egy becsődölt boltot a közeli kisvárosban. A szerződés aláírására sor került. Budapestig kellett mennie hogy ez megvalósuljon. Ott volt a tönkrement vállalkozó, mintegy tetemrehíváson, a bank aligazgatója, aki magyar, az igazgató, aki angol. Az angol ezzel búcsúzott el "aztán termeljenek ám!". Semmi jó szerencsét, vagy sok sikert. Teljes a bizalmatlanság és rossz a szájíz, amivel kezelik a magyar vállalkozót. Pedig, nem a vállalkozón múlt, hogy elvették tőle a dohány árúsítást, sem az hogy települnie kell, hátha lesz nagyobb kereslet.
papa.49
@sokanvagyunk: Beszélni beszélnek, csak a minőség az mutatja meg hogy hol készült az adott termék, azt meg csak a használat során tapasztalod meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.