Pénzosztás van a kormánybiztos Corvin negyedbeli kaszinója előtt – írja az origo.hu. Az emberek hosszú sorokban várnak, hogy ajándékba kaphassák az ötezer forint értékű zsetonokat és szerencsesütiket.

Az érdeklődés akkora, hogy a szervezőknek kordonokat is fel kellett állítani, hogy rendet tartsanak. Vajna kaszinója még február 17-én hirdette meg Facebookon a mai akciót a kínai újév ünneplése alkalmából.

Vajnának nem a VIII. kerületi ez az egyetlen kaszinója Budapesten: Las Vegas Casino az V., a XIV., és a III. kerületben is van. Ugyanezt a Corvin negyedi kaszinót egyébként január 22-én bombával fenyegették meg, de a hatóságok nem találták arra utaló jelet, hogy valóban veszély lenne.

Az Origo egyébként azt is kiszámolta, hogy Andy Vajna igen jól járt azzal, hogy a kormány megengedte, csak kaszinói megnyitása után fizessen koncessziós díjat. Így félmilliárd forintot spórolt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Egy olyan országban ahol az emberek hagyták, hogy egy amerikás magyar leépítse a hagyományosan erős és világhírű magyar filmgyártást és Oscar díjas rendezők magyar nemzeti állampapír reklámokból éljenek, már bármi és annak az ellenkezője is megtörténhet. Mert kiérdemeltük.
tivoli
Valamikor magyar származású rendezők, színészek és színésznők mutatták meg Amerikának, hogy kell filmet csinálni.
Erre jön egy A. Vajna, aki a mozikból kaszinót csinál.
papa.49
Így kell a valamiből xart csinálni...
nyanya001
Dugja fel magának az 5 ezer Forintját !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.