Drága jó hölgyek és urak! Énekesek, színészek, sportolók, celebek, professzorok! Ti, akik az elmúlt 15 évben Orbán Viktor minden évértékelőjén és kampányrendezvényén ott tolongtatok! Ti, akik révült áhítattal ittátok minden szavát és Fényvitézhez, Kossuth Lajoshoz, Vezénylő Tábornokhoz vagy simán a názáreti Jézushoz hasonlítottátok imádott vezéreteket! Ti, akik a művészetben, sportban, tudományban szerzett népszerűségeteket önként és kéjjel állítottátok a kollégista fiúk szolgálatába! Ti, akik 2010 óta lépten-nyomon a hatalom nélküli ellenzéket rugdostátok és a közpénzeket szétlopó Fidesznek vallottatok szerelmet! Hova bújtatok most? Miért nem hallani a hangotokat? Hahó! Kiteljesedett az orbáni rendszer, aminek a megvalósulásáért fáradságot nem ismerve agitáltatok évekig! Tudni szeretnénk, hogy ezt akartátok-e?!

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@bencemacska: Legfőképpen NEM GONDOLKOZNAK, hogy ami történik az velük is megeshet, mert senki nem számít csak az aki nem keresztezi a bomlott elme bakugrásait, aki netán szembemegy az elképzelésekkel, az legyen akár koleszos szobatárs, akkor is kinyírandó, oszt. jónapot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Hellcat: Valoban, azert a nagy nemzeti magyar valoban a kincsesladikaval a hona alatt lecelt le...:o))) Tenyleg jo a hasonlat,...:o))
papa.49
@karma1: Ebből is leszűrhető a mai közállapot, ha elég sokat lopsz megdicsőülsz...
profon
Gyarló az ember...( lehet magatokban tovább énekelni ! :)
eszegfu
A kérdés jó! Én is várom a válaszokat! No nemcsak tőlük, hanem az itt kommentelő
"szurkolóiktól" is.
Anna Mária
Ezek is csak pénzt akartak, gyorsan és sokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.