A volt miniszterelnököt és több más, 2006-ban hatalmon lévő politikust is tanúként idézett be márciusra a Fővárosi Törvényszék a Magyar Nemzet szombati száma szerint – írja az atv.hu. A per az egykori rendőri vezetőkkel szemben folyik.

A Magyar Nemzet szerint a bíróság Kiss Károly hadbíró alezredes vezette katonai tanácsa a közelmúltban döntött a meghallgatások sorrendjéről.

A lap emlékeztet: a Központi Nyomozó Főügyészség debreceni regionális osztálya a kilenc évvel ezelőtt történt eseményekkel összefüggésben 15 pontban emelt vádat. Az eljárás tizennégy volt és jelenlegi állományban lévő rendőr ellen folyik a 2006. szeptember 19. és 21. között, és október 23-án Budapest utcáin történtek miatt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Már azt hittem a zavargások kirobbantói elleni perhez kellett tanúnak..,...
nemkati
@coyote3: Hol élsz? Azok azóta milliárdosok, föld- és trafiktulajdonosok, életfogytig tartó járadékot kapnak, és megkapták a Magyar Érdemrend nagykeresztjét is a lánccal.
Senara
Már megint 2006 elővették , legyen mivel foglalkozni , ne a kitiltottak legyen a téma . Ahogy a második korruptabb politikus nevét is felejtsék el a birkák .
lópicigáspár
Nem lennék a tanúk helyében! Ismerem Karcsit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.