Aki arra gondol, hogy vasárnap a veszprémi voksoláson megdönti a kormányt, az téved, de a parlamentet jobbá lehet tenni a Munkáspárt elnöke szerint.

Thürmer Gyula a párt szombat délelőtti veszprémi kampányzáró rendezvényén kijelentette: hiányoznak az Országgyűlésből a múlthoz nem kötődő fiatalok és a dolgozó emberek képviselői.

Ezért jelölték Szentpáli Kolost, aki a fiatal dolgozó generáció képviselője. A jelölt "olyan nemzedék képviselője, amely még emlékezhet valamire a szocialista korszakból, de a szocializmusról nem úgy gondolkodik, hogy ott minden rossz volt, hanem megérti azt, hogy volt jó is és rossz is, és nekünk, dolgozó embereknek több volt benne a jó" – mondta Thürmer Gyula.

A Munkáspárt azt szeretné, hogy az embereknek biztos jövedelmük és megélhetésük legyen – közölte a párt elnöke. "Ma már a minimálbérnek legalább kétszázezer forintnak kellene lennie, és nem nyugodhatunk bele abba, hogy százötezer forintos minimálbér tartja el az országot" – mondta.

Szentpáli Kolos, a Munkáspárt veszprémi időközi választáson induló jelöltje azt kérte a választópolgároktól, adjanak esélyt neki, hogy "együtt küzdhessenek egy jobb jövőért".

Veszprém megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében azért kell időközi választást tartani, mert Navracsics Tibort, a választókerület korábbi fideszes országgyűlési képviselőjét uniós biztossá nevezték ki, ezért lemondott országgyűlési mandátumáról.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"...volt jó is és rossz is, és nekünk, dolgozó embereknek több volt benne a jó"
Mi ezzel a gond, kedves @Propeller: ? Ez tényleg így van.
"A Munkáspárt azt szeretné, hogy az embereknek biztos jövedelmük és megélhetésük legyen" És ezzel a mondattal mi a probléma?
"...nem nyugodhatunk bele abba, hogy százötezer forintos minimálbér tartja el az országot" (Kissé javítva: százötezer forintos minimálBÉRESEK tartják el)
Ez is rendben van, szerintem, mármint, hogy jelenleg a csórók termelik ki a milliomos/milliárdos hölgyek/urakat. Bizony, nem így kéne, hogy legyen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@Ne gondolj a citromra: a párttal együtt ő is? Nincs mit ennie?
Linna
Naneeee! Thürmer úr! Hülyének tetszik nézni a népet? Nem vagyunk azok. Senki nem gondolta, hogy most minden más lesz, megfordul a világ! Egyelőre elég nekünk a kétharmad megszűnése. Aztán majd meglátjuk.
Apropó! Összefogtak, hogy valaki (leginkább Kész) több szavazatot kapjon, mint a fideszes? Vagy most is hagyták szétaprózódni a szavazókat? Talán követni kellene a fidesz példáját, és előre összegyűjteni, hány szavazó kell, akárkire, csak a Fidesz ellen!
Csak a g_ci_ónak jutott eszébe a "furfang"? Tisztességtelenek ellen csak tisztességtelenül lehet játszani! És nagyon utána kell nézni a szavazatszámlálásnak is!!!
Desischado
@Linna: Igazad van! Ezek minden aljasságot be fognak vetni! Remélem, a Veszprémieknek helyén lesz az eszük! És árgus szemekkel kell figyelni! Mert csalás az lesz! A fidesz banda mindent elfog a győzelemért követni!
Knapp75
Thürmer is a saját pecsenyéjét sütögeti és lényegében szó szerint ugyanezt mondta Schiffer is: nem érdekli őket a kétharmad, ami érthető, mivel nekik nem is lehet céljuk a kormány leváltása.
Egyszerűen építeniük kell a bázisukat a következő választásokig, mert az 1- illetve 5%-át "kánaánt" hoz.
Linna
@Knapp75: Hát ezt mondom én is váltig, de mit csináljak, nem hallgatnak rám! :)
De ennek megint az lesz a vége, hogy nem megyünk választani, mert megint nem tudjuk majd, hogy kit szeressünk. Miért képtelenek ezt felfogni? Na meg miért biztosak, hogy meglesz a megfelelő százalékuk? Ha lesz elég független, szerintem ők fognak tarolni. De hát ez még nagyon a jövő zenéje. Sajnos.
mate03
@Horizont:Ezért valahol becsülöm!Ki tart az elvei mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.