Az időközi választáson múlik, hogy megmarad-e a kormány kétharmados parlamenti többsége. Az Index olvasója számolt be arról, milyen mozgósító üzenettel próbálja rábírni a kormánypárt a szimpatizánsait a szavazásra.

Ilyen sms-eket lehet kapni szombat este Veszprém szerte:

Ma ellepték a várasunkat a szocialista aktivisták, akik visszakövetelik a Gyurcsány korszakot. Ne hagyjuk, holnap szavazzunk Némedire! Add tovább!

A Fideszes Némedi Lajos ellenfele Kész Zoltán, a baloldal közös, függetlenül induló jelöltje. A vasárnapi választás – tétje miatt – a nemzetközi sajtó figyelmét is felkeltette.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Úgy érzik az elvtársak hogy nem lesz elég a 4 milliárdos uszoda, még sms áradat is kell a veszprémi lakosság megdolgozására.
Aztán még ezek a patkányok mondják hogy a szocialisták hazudoznak. A fideSS patkányoknak tisztességes kampányuk még nem volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@tivoli: Még mindig Gyurcsány a mumus?Minél többet szapulják annál erősebb lesz!Meg próbáltak mindent,hogy börtönbe csukják!De nem tudtak fogást találni rajta! Ebbe őrült bele Orbán!
eszegfu
@tivoli: Erkölcsileg valóban nem ér semmit, de az "X" azért érvényes mindenfajta jelző nélkül... mégis egy plusz szavazat, sőt akár döntő jelentősége is lehet és mindegy melyik oldalról is van szó.
tivoli
@mate03: ma, 09:14
Ez igaz fordítva is, mert ez már dualizmus.
Vagy mint a fény és árny, mindig a napállástól függ, melyik látszik jobban..
tivoli
@eszegfu: ma, 10:54
Áh, kutyakomédia az egész, hogy az embereknek meg legyen a cirkusz. Inkább a kenyérre fókuszálnának.
evacica
Hiába okos fiú ez a Gyurcsány, Orbán retteg még most is tőle, a baloldal vezetői irigyek rá, nem véletlen volt az Öszödi beszéd kiszivárogtatása, ellenfelei így akarták félreállítani párton belül, de evvel nem csak Gyurcsány lejáratásához adtak segédkezet, de de hazavágták az egész baloldalt. Köszönet az illetékes elvtársaknak érte! Hosszú idő lesz míg ezt kiheveri a baloldal, melynek egy része még mindég azt fújja, hogy ennek is Gyurcsány az oka.Nem ártana, ha az elvtársak magukba szállnának és elgondolkodnának saját felelősségükön is és befejeznék ezt az állandó Gyurcsányozást, melyet fideszre kéne hagyniuk és azon gondolkodnának közösen, hogy hogyan lehetne megszabadulni az országot a szakadékszélere vivő kormánytól!
kukac50
Gyurcsány fele annyit hazudott csak mint Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.