A miniszterelnök Facebook-oldalán osztotta meg a veszprémi választás elvesztésével kapcsolatos gondolatait.

Ezt írta:

Kedves veszprémi támogatók, aktivisták! Köszönjük a munkátokat. Továbbra is kiállunk értetek, veszprémiekért. A választók döntését tiszteletben tartjuk, ugyanakkor tanulság: nem ülhetünk a babérjainkon.

Orbán Viktor is megszólalt a kétharmad bukása kapcsán

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Tudjátok mit jelent a fideszes jelölt 33%-os támogatottsága?
A szavazók kétharmada nem kér a Fideszből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@Linna: Én veled vitáztam? Te valamit félreértesz! Aki ebben az országban éhezik az meg is érdemli.
simmering73
@spu00: Mi az hogy helyre állt a demokrácia, bárány. Nem azt pofáztad itt 12/24-ben, hogy demokrácia van?
Linna
@izo: Vannak élethelyzetek, amikor az embernek nem áll módjában javítani az életkörülményein. Kösz az "együttérzést"
Isten nem ver bottal!
JimBim
Olyan jó lesz, ha orbán orbanovics orbaneszku nem szólal meg soha többé...
Egy egész (igaz bukásra ítélt - de orbánnal sokkal rosszabb) világ fog fellélegezni.
orbán egy rákos sejt., és ezenkívül... nincs jobb hasonlat: oRBÁN EGY RÁKOS SEJT!
A JELEN MAGYARORSZÁG, A JELEN EURÓPA, ÉS AZ EGÉSZ JELEN VILÁGTÉRKÉPEN. (oRbán nem elírás, egyszerűen azt a minimális tiszteletet sem tudom megadni ennek a gazembernek, ennek a ember- népnemzetgyilkosának, hogy nagy kezdőbetűvel Írjam a nevét).
Rothadás, romlottság mától orbán a neved!
Bercifiu
@izo: Talán úgy gondolod, hogy amíg másnak van, addig nekem is jut belőle?
spu00
@Knapp75: @Toby: Érdekes emberek Önök, elfelejtették már , hogy 2010-ben Bajnai törvénybe iktatta a 10%-s nyugdíj csökkentést, csak 2 éves moratóriumot kértek a felvett hitelek törlesztésére, melyre időarányos emelkedő kamatszázalékot fogadtak el, az MNB évi 200 milliárdos hiányát a költségvetéssel fedeztette leváltásáig, az infláció 6-7% között volt a banki kamattal együtt, a költségvetési hiányt nem tudták 3% alá vinni, a hitel törlesztés 1.300-1.500 milliárd között volt, gáz, villany 8 év alatti költségének 15 alkalommal történő emelt értékét, külkereskedelmi hiányt, kifizetlen számlák sokaságát, ENSZ, NATO tagdíjjak és társait, felelőtlen MALÉV támogatás, elmaradt rendvédelmi túlórák kifizetését, hamisított EU jelentések garmadát, folytassam? Azt hiszik, hogy az ország jelenlegi pozitív megítélése csak úgy jött? Az, hogy az eladósodás terhei nem jelentkeznek az embereknél, az nem Önöknek köszönhető, hanem az állandóan szidott Orbán Viktornak. Önök még nem gondoltak bele, hogy mi történt volna, ha marad a szoc-kom. kormány. A véleményeik alapján megérdemelnék, hogy részesei legyenek egy átmenet időre. Lehet mocskolódni, Önöket minősíti, de remélem, hogy a buta vágyaik sokáig nem valósulhatnak meg, nem csak a mi, hanem az Önök érdekében is.Tényleg, miért nem tiltakoznak, hogy O.V szerezzen érvényt a szoci Horn kormány gáz szerződésben foglaltak teljes körű végrehajtásában, s annak folytatása érdekében, vagy a gáz onnan történő beszerzésének leállításáért? Mi van , nem szeretnek fázni, vagy csak a meleg ebédet szeretik? Junó arcúak Önök, csak szégyenlik bevallani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.