Kubatovék Veszprémben rendőrt hívtak a Népszabadság újságíróira – a járőr gyorsan megjelent, élén magával a kapitánnyal... No, de a mai újságírók már nem olyanok, mint az átkos-beliek– tán még a szocialista szellemvasúton sem szarnának be… Bizony, elkapták Navracsicsot is, hogy megkérdezzék tőle, mit szól az esethez.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Navracsics elvtárs már akkor is gyanús figura volt...Most is az,,de most legalább felismerik a Pintér-huszárok. :) :) :)
eszegfu
Abban semmi kivetni való nincs, hogy igazoltatták az ujságirókat, hiszen ők is emberek. Itt az a bibi, hogy "rájuk hivták" a rendőröket és ugy igazoltatták őket!
Nagy különbség!
nezelodo
Hehe, látott már karón varjút! Hát hogyne látott volna, hiszen az apja volt a rettegett megye pártvezér osztályvezetője, és megesett egy és más ott. A híres színészt a színpadról vitette el a sümegi sárga házba a helyi vezér, szerencse hogy a mai nagyember nem járt akkoriban arra, mert könnyen megtörténhetett volna vele ugyanez, ha megszólal a királynék városában.
human
Navracsicska! És mikor téged igazoltattak, akkor is a városi kapitány volt személyesen?
Már csípőből nyomja a hülyítést ez az álszent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.