Amikor tehát az ellenzéknek önállított pártok esetleg elkezdik verni a mellüket Veszprém kapcsán, akkor jó lenne, ha csak néhány hangadónak eszébe jutna: ők is buktak. Tehát a melldöngetés hangerejét lehet kicsit lejjebb tekerni. Ellenkező esetben sajnos azt kell megállapítani, hogy a veszprémi időközi választás üzenetét nem sikerült megértenie az ellenzéki pártoknak.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Linna
Hát nem értik. Még mindig nem értik. Az ilyen kis hülye paraszt meg, mint én, csak idegeskedhet, hogy nem is szemellenzőt, hanem szemtakarót és füldugót hordanak. Pedig inkább a szájukat kellene bevarrni. Az egész ország tudatában van, hogy ez az egész valóban csak összefogással ment, de mellet döngetni egyik pártnak sincs joga. Ahhoz még nagyon-nagyon sokat kell(ene) letenni az asztalra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Linna: Igen. A fidesznek egy nagyon kapóra jövő gőzkieresztés lehet veszprém, ha tapolcán beég az ellenzék.
S mondjuk nyer a jobbik
human
Úgy tudom, hogy Kész Zoltán nem egy ellenzéki összefogás jelöltje volt, hanem egy független jelölt, aki mellett az ellenzék nem indított saját jelöltet, hanem támogatta.
Nekem úgy tűnik, hogy Kész Zoltán az internet adó elleni tüntetésen megjelent tömeg képviselője, azaz egy új erőé.
lampa laz
@human: pontosan, ahogy írod, csak az mszp szeretné kisajátítani magának a győzelmet, a többi párttal ellentétben, akik még támogatták Készt.
A győzelem kizárólag a független jelöltnek szól!
Clavigo
Éliás-Tóbiás..közötök nem volt semmihez...Szerencsére nem tudtatok belecc@rni a palacsintába.Kussolni kellene..2014-ben ""CSAK " három választást vágtatok haza...Jó a cikk címe..."Pofa súlyba ".
papa.49
@oncogito: Hű baxd meg ez kurva jó...
GeoCravker
@human: A tömeg, mint olyan is új erő. Mármint nem TV-gyujtogató, lincseléses vérszagra váró csőcselék formában.
Még akkor is, ha Várady vagy nopláne Vágó civilsége és függetlensége erősen kérdéses

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.