Évi 250 ezer tonnányi építési hulladékot dolgozna fel Orbán Győző cége a Vértes lábánál fekvő települések közvetlen közelében. A napi száz kamion, a por, a zaj teljesen véget vetne az eddig ott ismert életnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ha ez igaz, vajon miért nem Felcsúton, a vezér porta végében építi meg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na alighanem hamarosan nagy fogása lesz a NAV-nak! Ennek a két község polgijának lesz legalább 1000 Ft köztartozása, amiről eddig nem tudtak, aztán ugrik a hivataluk. Sebaj csak akad egy Mészáros kaliberű meggazdagodni vágyó antiszociális jelölt a két faluban.
jolibaba
@1magyar: Elvétette az adagolást, mert , csak félig verte agyon, a másik felét nekünk adta.
Linna
Ugye nem a természetvédelmi területet óhajtaná felhasználni??!!!
Rá kellene uszítani a vaddisznókat meg a felhergelt szarvasokat!
Linna
Jaj, most olvastam el az egész cikket. Beigazolódott a félelmem. Ezeknek már semmi nem szent? Ne adjuk el a földeket a külföldieknek, hogy megműveljék, de az érintetlen, gyönyörű, állatokkal teli természetvédelmi területeket el lehet árasztani fel nem dolgozható szeméttel? Embereket elűzni a lakóhelyükről, mert 30 méterre telepítenék tőlük a hulladékot? Borzasztó! Nem verték nagydobra, akinek fontos a természetvédelem, tiltakozzon! Olyan növények, gombák, erdei gyümölcsök vannak a Vértesben, amik védettek!
Természetvédők, túrázók, vadászok segítsetek!
kkalman
Nincs sok kétségem a hulladékfeldolgozó sorsát illetően. Teljesen "demokratikus" módon megépül, és punktum. Ha Orbán Győző a védett lápon tőzegbányát nyithat, akkor egy elhagyott bányagödörben a hulladékfeldolgozó létesítése nem jelenthet neki problémát. nepszava.hu/cikk/664042-kobanyaszbol-orban-apja-tozegbanyasz-lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.