Soha nem látott biztonsági intézkedésekkel készült a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vlagyimir Putyin múlt heti látogatására. Most már az is kiderült, hogy mindez mennyibe került a rendőrségnek.

Összesen 42 millió 956 ezer forintot költöttek Vlagyimir Putyin néhány órás vizitjének biztosítására - közölte a BRFK az Origo szerint.

Ebből a legtöbbet, 29 millió 280 ezer forintot személyi juttatásokra költöttek, 10 és fél milliót munkabérként, 18 és fél milliót pedig a túlórákért fizettek ki. A munkáltatót terhelő járulékok majdnem 8 milliót tettek ki.

Nem került kevés pénzbe a kivezényelt rendőrök élelmezése sem, 4 millió 722 ezret költöttek ételre és italra, benzinre pedig 1 millió forint ment el.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Az kb 240 kórházi gyerekágy ára... Gondolom erre most nagyobb a szükség...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@verőce21: időm van...miért ne?
na de vissza a témához...légyszi mondd el milyen szerződést is írtak alá?...
majd ha van egy kis időd...felvázolnád, hogy ha orbánék az elmúlt öt évben tudtak erről hogy ezt a lekötött mennyiséget el kell használni akkor mi a francért erőltették, hogy a szabadpiacról vásároltassanak a met zrt-vel lényegesen olcsóbb gázt...majd a határon a met-től lényegében az orosszal azonos áron vegyék át...tehát az országnak tök mindegy lett volna hogy a mettől veszi át vagy a ruszkiktól ugyanazon az áron...csakhogy a ruszkiknál volt ez a gázszerződés...amit ugye a te felfogásod szerint már kifizettetek...tehát ingyen lett volna...na okoska ezt bontsd ki nekem részletesebben...tudod...ne görcsölj..nyugi...most épp van időm... a múlt hét sűrű volt...
de most csak a kedvedért...no meg azért hogy megértsem miről is beszéltek kedves komáddal @szandokan: -al...
na de tudod a hivatkozásaim...
javorbenedek.blog.hu/2014/03/13/gaztartasi_baleset
tudod mielőtt kritizálsz olvasgasd...
szandokan
@m.macskosz: Az jó, hogy gerinces, de az embereknek normális esetben van olyan testrészük.
bundi
@verőce21: na nem kell rohanni...szépen nyugodtan...hagyd kifutni a dolgot...hadd érjenek be a gondolataid...@szandokan: de te is segíthetsz...
bundi
@szandokan:tudod csak arra lennék kíváncsi mire volt ez jó az oroszokkal...
szandokan
@bundi: Szerintem már elmondtam a lényeget máshol is, de te állandóan jössz a linkekkel, ami már elég fárasztó számomra. Az ember gondolkodjon és lásson saját maga, és ne linkekkel jöjjön folyton. Az oroszok nem megkerülhetőek gazdasági, gáz fronton, Obama pedig potenciális veszélynek tekint mindenkit, aki kicsit is megszorongathatja egyeduralmát, éppen elég már neki, hogy a kínaiak is a tökére léptek. Magyarország egy európai ország, amelyből az oroszok sem zárhatóak ki, ha érted, mire gondolok. Mondjuk remélem, az orosz nyelv tanulása azért nem lesz majd kötelező:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.