A Simicska-Orbán háború miatt távozik a Class FM hírigazgatója, Mezei Zsolt – értesült a pestisracok.hu. A férfi csütörtökön mondott fel a rádiónál.

A portál információi szerint Mezeinek nem tetszett, hogy Simicska legecizte Orbán Viktort és az sem, hogy nyílt médiaháborúba kezdett a kormánnyal. Mezei Zsolt már február 6-a után eldöntötte, hogy távozik Simicska médiabirodalmából. Felmondását azért időzítette mára, mert eddig nem tudott személyesen beszélni a rádió előző igazgatójával, aki szabadságon volt.

Mezei Zsoltot próbálta elérni a PestiSrácok.hu, de nem jártak sikerrel. Ugyanakkor az egykori hírigazgató ismerősei megerősítették a férfi felmondásának hírét.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Akik csak az m1 híradót nézik, még nem is hallottak a gecizésről, azért mondanak fel csak ekkora késéssel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
"Amit az uralkodókról mondanak, az a hullámokra is vonatkozik. Alattvalóik és zsákmányaik vagyunk. Engedelmeskednünk kell őrjöngő akaratuknak."
Victor Hugo
rugacs
@Desischado: Ha valaki a politikai nézetei miatt seggnyaló, akkor itt mindenki dettó seggnyaló! Csak a jelenlevők egymás hátsóját nyaldossák, meg a többi kormányellenesét!!
Aki Én
@rugacs: 22:33 Senki nem egyszerűen a politikai nézetei miatt seggnyaló. Annak nyilvános tálalása és kinyilatkoztatása teszi adott esetben szánalmassá. Például a Célpont stábjának nevetséges és igencsak nyilvános módja az abszolút seggnyalás kategóriába tartozik. Ezt mondjuk szokták érezni egy bizonyos szint felett. A seggnyalás valóban kormányoldaltól független. Kutyába lemenni nem politikai műfaj, de ott a legkifizetődőbb általában. A jelenlévők néhány kivételtől eltekintve nem nyalják egymás seggét, csak többségük egyet ért.
rugacs
@Aki Én: A seggnyalás nem a politika találmánya. Az emberek a munkájuk során gyakran kerülnek olyan helyzetbe, hogy állást kell foglalniuk. Mikor ez megtörténik, a velük egyet nem értők gyakran nevezik őket seggnyalónak. Ha mondjuk egy gyárban az egyik vezető durván kritizálja a főnököt, a beosztottaknak állást kell foglalniuk, kivel értenek egyet, a kisvezetővel vagy a főnökkel. Ez évezredes történet.
Aki Én
@rugacs: Ezt írtam: ,,A seggnyalás valóban kormányoldaltól független."
Miért KELL állást foglalni a beosztottaknak? Ez butaság. Ha valaki mégis hangosan teszi ezt, akkor az már igenis lehet seggnyalás. Itt sem kell állást foglalni. Ha valami nem tetszik, csendben felmondok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.