Ha valakiben felmerült az a kérdés, hogy miért késik a történelmi szembenézés, miért nem lakolnak meg a kommunista gyilkosok, miért nem ismerhetjük meg azokat, akik jelentéseket írtak, embereket, családokat megnyomorítva, most megkaphatja a választ. Orbán Viktor miniszterelnök apósa, Lévai István szintén a Rákosi-rendszer besúgója volt.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

183 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni!!! Szép kis család!!!És vajon még hány ilyen kerül napvilágra???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja70
Jó reggelt! Ez már régóta tudott dolog!!! Újabb nincs???
nezelodo
@laja70: Ma 07:28. Látod, ez valóban nem új, ezzel együtt is szeretik a népek, hites kommunista mozgalmár múlt csak javít a megítélésén. Még vonzóbbá teszi a nem stróman Lenci hangyaszorgalmú gyűjtögetése, a zseniális baltásüzlet, Mr Arábika, Gripen sztori, a csengeri asszonyság felbukkanása, stb. és nem utolsó sorban, hogy visszavezetheti a népeket az orosz barátok ölelő karjaiba.
evacica
@nezelodo: És gusztustalanul komcsiznak Kövér elvtárssal együtt, kinek nagypapája vöröskatona volt a kedves papa szoc,hazás! Szóval ez a komcsizás az ő szájukból gusztustalan és hiteltelen!
nezelodo
@evacica: Dupla szochazás volt a Laca családja, kétszer is felvehették volna felvételi nélkül az egyetemre. Állítólag majdnem ki is használta időben a "felsőbbrendűsége" adta lehetőséget. Az hogy a választók bedőlnek nekik természetes. Honnan tudhatná pl. a békési pitvaros környéki tanyákon élő ember kik ezek? Csak a királyi propaganda tv-ket és rádiókat hallgatják, míg ki nem merül a 40-50éves traktor aksija, és rettegve hozsannáznak amiért elkergették a kommunistákat, most meg reménykedik a dédimama, hogy nem erőszakolja meg egy sáskahadnyi migra, mert Orbán kerítést épített neki.
advocat
@qxy: Visegrádi utca? Mert azért ott "magánautó" nem állhatott. Vagy Miskolci út? Szóval te is "elvtárs" voltál. Nem baj. Még a kormányban is vannak.
qxy
@advocat: Nem elvtárs voltam. Olyan kiszolgáló személyzet. Ami abból állt hogy igen gyakran voltak gyűlések és sok vidéken volt. Miért, Mert hamar le zavarták és lazítani akartak az illetékesek.
Kell egy olyan hely ahol ihatunk be baszhatunk, vannak kurvák és másnap ugyan olyan tisztességes emberek vagyunk és senki nem tudja meg. Mi szerveztük ezeket a bulikat. az ország minden városában volt egy olyan hely hogyha oda mentünk, ,.- Ma mindenkinek szabadnap, mehettek haza, holnapután kell csak jönni és senki nem tudta milyen rendezvény van, csak azt hogy " Technikai okok miatt zárva" Ki dorbézolták magukat és mindenki ment haza a hűséges feleségéhez. Igaz olyanok is voltak akik az asszonnyal jött de mindketten meg kapták ami kellett nekik.Nem voltam párttag, semmi politikai kapcsolat, csak tudtunk magas szinten rendezvényt csinálni és igény az meg volt rá.Olyanokat el mondtak részegen, hogy tizedéért kötél is járt volna. Egyszóval mindent meg kaptak és mi is ha kértünk valamit nyíltak az ajtók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.