Lázár János szándékosan akadályozza a holokauszt gyermekáldozatainak emléket állító Sorsok Háza megnyitását – ezt nyilatkozta Schmidt Mária történész, a Terror Háza főigazgatója az ATV-nek.

Szerinte ugyanis a Miniszterelnökség vezetőjének lenne a feladata a szerződések megkötését elrendelni és a szükséges forrást a rendelkezésükre bocsátani, ez pedig nem történt meg. Schmidt azt is mondta, nem volt felkészülve arra, hogy a támadások nem csak az ellenzék és az ellenérdekű felek részéről fogják érni, hanem a Miniszterelnökség részéről is.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
menjen inkább Matolcsyhoz, akkor a kettejük konjugáltja talán korrekt látásmódot eredményezne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@papa.49: Nyilván nincs szüksége rá... de a kis "mohó" még többet szeretne.
Senara
@nezelodo: Terrorházába megérdemelne állandó kiállítást III/III besúgók listája , általuk tönkretett emberek ,családok sorsa ! Eddig csak a tartótisztekig jutottak , pedig nem ők a besúgók tattortorták életben rendszert . Akik meggyőződésből , pénzért , előnyökért jelentettek a hatalomnak ! kutasi.blogspot.hu/2011/02/8431-lassuk-csak-kicsoda-ez-borocz.html . index.hu/belfold/szita0215/ Véletlen hogy milyen magasra jutottak ?
nezelodo
Senara
Van egy barátom, egykori főiskolai évfolyamtársam, aki a szakmánk gyakorlása után kb. tíz évvel vallási tanulmányokat kezdett. Őt is megpróbálták beszervezni, a nyakára jártak hosszú időn át. Megelégelte, és panaszt tett és segítséget kért a püspökétől, és láss csodát, mintha elvágták volna úgy megszűnt a zaklatás. A következtetések levonásához nem szükségeltetik igen magas intelligencia és logikai készség.
Gondolhatod, hogy az egyházi felső vezetés, sem a mai megélhetési politikusok sem nagyon zaklatják a politika irányítóit az ügynöklisták kiterítésért, de nem is kell őket visszatartani, eszük ágában sincs a családfájukat közzétenni.
Egy "mezítlábas" pedagógus ismerősöm jegyezte meg a rendszerváltás után nem sokkal, ma is van besúgó a tantestületben, a jelentgetők is ugyanazok, mint korábban, mert ilyen a jellemük, és akik kapják a jelentést azok is nagyjából ugyanazok, csak megtagadták addigi nézeteiket, ahogy Bródy énekli az egyik dalában.
bakegya
Hány éves koráig fogja ez a banya még állandókiállítani még-és még,magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.