Lázár János szándékosan akadályozza a holokauszt gyermekáldozatainak emléket állító Sorsok Háza megnyitását – ezt nyilatkozta Schmidt Mária történész, a Terror Háza főigazgatója az ATV-nek.

Szerinte ugyanis a Miniszterelnökség vezetőjének lenne a feladata a szerződések megkötését elrendelni és a szükséges forrást a rendelkezésükre bocsátani, ez pedig nem történt meg. Schmidt azt is mondta, nem volt felkészülve arra, hogy a támadások nem csak az ellenzék és az ellenérdekű felek részéről fogják érni, hanem a Miniszterelnökség részéről is.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
menjen inkább Matolcsyhoz, akkor a kettejük konjugáltja talán korrekt látásmódot eredményezne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ne légy szomorú Marcsi, vigyé' neki fáczánlevestet, vagy egy zacskó sörétet, azt szereti Lazar Lazarevics Puskhyn !
eszegfu
Bakker! Felőlem telesirhatod a kádat is szomoruságodban! De gondolom majd csak megvigasztalódsz, ha megkapod hamarosan a februári fizetésedet.
papa.49
@eszegfu: Arra nincs neki szüksége, milliomos, ha nem milliárdos a spiné...
pbalage
menjen inkább Matolcsyhoz, akkor a kettejük konjugáltja talán korrekt látásmódot eredményezne.
kkalman
Azt mondja, oktatási programot kellene kidolgozni. Én inkább az agymosó programra gondoltam, míg hallgattam a riportot.
karma1
Oszt most mi lesz? Mariska a kardjaba dol? Szeretett vezire sincs mellette? Nohat.
...:o))))
nezelodo
Alighanem bekerült a mostanra már nagyon nem szeretem oligarchák közé a nagys' asszony, esetleg túl harsányan, átéléssel hirdette a kommunisták, azok kiszes ipari tanulóinak még harcosabb, még szélsőségesebb nézeteit vallókról a véleményét, és szívből gyűlölte a kollaboráns III/III-as besúgóikat.
Nem szóltak neki az előadások végén, hogy vége a színháznak, el se magyarázták, hogy a színjáték csak a birkáknak szól, és ne zrikálja az elvtársakat, holmi Horváth Istvánokkal, meg tizenkilences vöröskatona Kövérekkel, véreskezű Papp Jánosokkal, munkásőrökkel, meg besúgó Csurkákkal és annak Aczél György barátjával, stb. Megbukott történészként is elfelejtette a barátaik szűkebb környezetét tanulmányozni nem nézte meg a házioltárokat az otthonukban, ahol biza' nem Jézus Krisztus volt a fő helyen se Szűz Mária, hanem Lenin et. Elfelejtette a szochazás kitüntetések listáját, meg az egyetemi felvételeket átnézni, vagy csak nem hitt a szemének. Hát ez lett a vége, átsorolták a Simlicska csapatba. Megint nagy csapás érte az igaz magyarokat!
eszegfu
@papa.49: Nyilván nincs szüksége rá... de a kis "mohó" még többet szeretne.
Senara
@nezelodo: Terrorházába megérdemelne állandó kiállítást III/III besúgók listája , általuk tönkretett emberek ,családok sorsa ! Eddig csak a tartótisztekig jutottak , pedig nem ők a besúgók tattortorták életben rendszert . Akik meggyőződésből , pénzért , előnyökért jelentettek a hatalomnak ! kutasi.blogspot.hu/2011/02/8431-lassuk-csak-kicsoda-ez-borocz.html . index.hu/belfold/szita0215/ Véletlen hogy milyen magasra jutottak ?
nezelodo
Senara
Van egy barátom, egykori főiskolai évfolyamtársam, aki a szakmánk gyakorlása után kb. tíz évvel vallási tanulmányokat kezdett. Őt is megpróbálták beszervezni, a nyakára jártak hosszú időn át. Megelégelte, és panaszt tett és segítséget kért a püspökétől, és láss csodát, mintha elvágták volna úgy megszűnt a zaklatás. A következtetések levonásához nem szükségeltetik igen magas intelligencia és logikai készség.
Gondolhatod, hogy az egyházi felső vezetés, sem a mai megélhetési politikusok sem nagyon zaklatják a politika irányítóit az ügynöklisták kiterítésért, de nem is kell őket visszatartani, eszük ágában sincs a családfájukat közzétenni.
Egy "mezítlábas" pedagógus ismerősöm jegyezte meg a rendszerváltás után nem sokkal, ma is van besúgó a tantestületben, a jelentgetők is ugyanazok, mint korábban, mert ilyen a jellemük, és akik kapják a jelentést azok is nagyjából ugyanazok, csak megtagadták addigi nézeteiket, ahogy Bródy énekli az egyik dalában.
bakegya
Hány éves koráig fogja ez a banya még állandókiállítani még-és még,magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.