A kormány arra kérte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztert, kezdjen konzultációt a pályaudvar jövőjéről és az RTL Klub Híradója szerint az is elképzelhető, hogy végleg zárva marad.

Lőcsei Virág MÁV-szóvivő az RTL Klub Híradójának korábban úgy nyilatkozott, a helyreállítást végző céget először kiválasztják, utána pedig megkezdik az alagút megjavítását.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@eszegfu: 07.28 Bocsánat, tiéd a kommentem 12.01-kor :))
eszegfu
@KERKA: Nem jártam arra. Valamikor 2 éve voltam Pusztaszabolcson, ahol az állomás területét fekete salakkal teritették le mondjuk murva, vagy bármi kő helyett. Iszonyu por, gondolom télen meg a sár. Az is biztos, hogy télen inkább megfagynék, de nem mennék be az épületben, még a mi állomásunkon sem mentem be, amikor még a régi épület volt.
KERKA
@eszegfu: Hát ez az! Az utas inkább kinn fagyoskodik a peronon, de nem megy be a váróba. Én sem:))
A vasútállomások mindegyike az enyészeté.A régi őrtornyok ablaktalanul kísértenek, a raktár épületeket kikezdte az időjárás, meg aki lassanként bontogatja. A régi rampák, ahol a szállításra váró marhákat hajtották föl, minden- minden romos, törmelékes,. Nem beszélve arról, hogy minden vasútállomás egy törmelék lerakó hely, a régi bakterházakban süvít a szél. Udvari budik a vágányok mellett. Szemét halmazok mindenütt. Érdekes, hogy egy-egy város szemétlerakó helye is a vasút állomás mellett van. Siralmas. Nem értem, hogy a MÁV adná ki lebontásra ezeket az épületeket, vigye aki akarja, csak bontsa le! Ezekből a téglákból még lehetne hasznosítani, csak itt ne rondítaná a környezetet!
eszegfu
@KERKA: Ötletnek jó lehet, de minden állomáson van valamiféle vágányfigyelő renszer, vagy talán már számitógép nem tudom mi a nevük. Ezt valahova tenniük kellene...Nálunk a bontás után konténerekben müködött. Talán még ez is jobb lenne, a régi, talán már életveszélyes épületek helyett.
KERKA
@eszegfu: a nagyobb állomásokon van menetirányító központ, a kisebb állomásokon a forgalmi irodában van a biztosító berendezés és a jelző rendszerek, valamint a tolatáshoz szükséges vágány beállító kézirendszer, De talán ma már ezt is a számítógép működteti.:))
kata53
Kórházat akarnak oda építeni a hülyék! Nem hogy a meglévőket újitanák fel! Kergessük már el őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.