A BKV közleményében reagált Jáger Istvánnak, az Egységes Közlekedési Szakszervezet alelnökének kijelentéseire, mely szerint életveszélyes a 3-as metró és súlyos szabálytalanságok történnek a BKV-nál. A BKV válaszában visszautasította  "az egyes érdekvédelmi csoportok médiában tett felelőtlen állításait" az M3-as metróvonal állapotára, az ott foglalkoztatott kollégákra, valamint az utasok biztonságára vonatkozóan.

Szerintük bár az M3-as metró műszaki állapotát tekintve valóban felújításra szorul, azonban még ebben a helyzetben is minden esetben garantált az utasok biztonsága. Amennyiben ez nem így lenne, a BKV felelős üzemeltetőként leállítaná a metróvonalat. A BKV azt is írja, a metrófelújítás előkészítése, tervezése jelenleg is zajlik. A felújítás a karbantartási feltételek javítására is vonatkozni fog, de a pillanatnyi körülmények jelenleg is olyanok, amelyek között munkavállalóik feladataikat biztonsággal el tudják végezni. A BKV szerint metrós kollégáik munkavégzésük során csak olyan feladatokat kapnak, amelyek elvégzéséhez rendelkeznek a szükséges felkészültséggel. A BKV azt is állítja, mindig biztosítja a megfelelő munkavédelmi körülményeket.

A fentebb felsoroltak miatt a BKV valótlanságnak tartja azokat az állításokat, amelyek a dolgozók megfélemlítéséről, kényszerítéséről szólnak. A vádak miatt a BKV vizsgálja a megfelelő jogi lépések megtételének lehetőségeit, mert szerintük az ilyen kinyilatkoztatások károsak a BKV közvélemény általi megítélésére, csorbítják a társaság jó hírét.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Az első tragédia után ki is kérheti.
kamazuka
Jaj,ez olyan mikor egyik munkahelyemen a a kisgóré azt mondta,hogy ha tudtok aludjatok nyugodtan,azután éjszakénként a nyakunkra járt fenyegetőzni,sőt még azt is letagadta,hogy ő ilyet mondott volna.
A technika ördgi!akkor is mint mindíg ördöge volt a kis tyrannosnak.
Mikor közöltem vele,hogy még meg van a hangfelvétel,elcsendesedett.Azóta még szondát sem fujatott .Na azóta alkoholizálok munkahelyemen.Ennyi munkabérhez ennyi hozzáadott érték jár,és nem forditva,mert a bizalom már el van játszva kérem,felűlről!
Tibor43
Nem rosszak a szerelvények,ha füstölnek akkor csak füstjelzéssel kommunikálnak.
Vezeték nélküli kapcsolat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.