Tóth Gergely az MTVA állandó szakértője. Eddigi titulusa a híradóban az volt: vezető elemző, Buda-Cash brókerház. A nemrég kipattant brókerbotrány miatt viszont úgy tűnik, ez vállalhatatlan lett - szúrta ki az Index.

Így bár az elemző továbbra is a híradó szakértője maradt, a titulusa változott: Tóth Gergely most már docens a Wekerle Sándor Főiskolán. Tóth egyébként a tegnapi híradóban is nyilatkozott, még pedig arról, hogy a magyar külkereskedelem várhatóan idén is tovább bővül.

Az MTVA átcímkézte szakértőjét a Buda-Cash-botrány miatt

Az MTVA átcímkézte szakértőjét a Buda-Cash-botrány miatt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Akkor most már Ő kivétel lett pedig sokan az Ő elemzésére vehettek részvényeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ilos
@gyurma: Szerintem Te is tudod, hogy biztosan nem az elemzők sikkasztottak 100 milliárdot, ahhoz nagyobb beosztás kell. És ha megszűnik egy cég, akkor már nem dolgozhat ott, nem írhatják ki, nem? Ez is csak kekeckedés, de soha nagyobb hibát ne találjatok!
Hellcat
@ilos: Lehet más a véleményed...a fideszes senkiházikat meg úgy védd, hogy a te kezed is szaros lesz ha próbálod kimosdatni őket.
ilos
@Hellcat: Az még nem mosdatás, ha nem csak a negatívumokat látom, hanem a sikereket is. Neked is ezt kellene tenned, jobb lenne a közérzeted.
hetöndöe
@ilos: Szerecsenymosdatásra használjon Jacobs A'romafürdetőt!:-)))
Hellcat
@ilos: Majd szólj ha látsz pozitívumot...én mostanában nagyon ritkán futok bele.
ilos
@Hellcat: Már az is valami, ha ritkán észreveszed. :) Jobban kell nézni és látni fogsz. De komolyan, nem csak az M1 számol be a gazdasági és politikai sikerekről, elég lenne a kevésbé ellenérdekelt médiát is hallgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.