Az április 12-ei választás tétje, hogy folytathatjuk-e a munkahelyteremtést a térségben és lesz-e olyan parlamenti képviselője a választókerületben élőknek, aki képes javítani a keményen dolgozó emberek élethelyzetét – jelentette ki a Fidesz megyei választmányának elnöke pénteken Tapolcán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Gondolom, megint folytatni szeretnék. Abból bizony már elege van a térségnek, inkább ne folytassák... Próbálkozzanak kicsit távolabb, ahol passzol a tervük, talán az azeriek még benyelik.
Január
A szokásos választási bla-bla. Miért nézik kiskorúnak az választót? Ki is regnál jelenleg Magyarországon? Ugye tudják? Tehát az történik ebben az országban amit Ők akarnak.
Ha nem akarnak valahol munkahelyet teremteni akkor az nem lesz. Függetlenül attól ki a képviselő.
Kérdés akkor bünteti a regnáló azt a térséget, ahol a választók az ellenzékre szavaznak?
F_Viktor
@Január: Nem, ez nem a szokásos választási beetetés, ez a már szokásossá vált választások előtti zsarolás, utalás arra, ha a fityesz-maffia elveszti megszokott működési területét, akkor számíthatnak bosszúra, vagyis pénzelvonásra.
Orbán ugyanezeket elmondta Szegeden is, mégsem kértünk továbbra belőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.