A debreceni esethez hasonlóan a gyöngyösi kórházban is kiesett egy csecsemő az inkubátorból – tudta meg az RTL Klub híradója az érintett családtól. Az eset másfél éve történt, a kisfiú azóta jól van.

A szülők a baleset után feljelentést tették, ennek nyomán vizsgálat indult. Ez megállapította, hogy az akkor két és fél napos kisbaba azért zuhant 95 centimétert, mert nyitva felejtették az inkubátor egyik ajtaját. Ennek ellenőrzése az egyik kórházi dolgozó feladata lett volna. Őt az eset után elbocsátották.

A kórház az RTL Klub megkeresésére azt mondta, csak munkaidőben kívánnak nyilatkozni az esetről.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@Másik: na, én is ezt kérdeztem volna, képtelenség, hogy a baba bujocskát játszon a lyukon. Ez csak ügyetlen felelőtlen emberek hibájából következhet be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Bevásárló kocsi, nyitva hagyott inkubátor. Mi jöhet még ezután, ? vagy inkább szembesülni kellene a szomoru ténnyel, hogy az egészségügy nem áll a helyzet magaslatán. Nincs megfelelő eszközellátás és nincs megfelelőszámú személyzet.
Másik
Nem értem.

Az inkubátoros babák olyan elesettek, bajuk van, azért vannak ott. Hogy a csudába képes egy alig született beteg kisbaba annyit ficeregni, hogy kitalál azon a lyukon?
lampa laz
@Másik: na, én is ezt kérdeztem volna, képtelenség, hogy a baba bujocskát játszon a lyukon. Ez csak ügyetlen felelőtlen emberek hibájából következhet be.
Sziszifusz
Szerintem a leterhelt, rohanó, kapkodó beosztottak miatt történhetnek ilyen esetek.
Mint tudjuk az orvosok és a nővérek rendkívül leterheltek. Nem elfogadható, de érthető, hogy hibáznak. Sajnos.
Ez nem csak az ő bűnük. Az egészségügy általános állapotát jellemzik az ilyen és más hasonló esetek.
Senara
Ismerve a kórházak anyagi helyzetét . Lehetségesnek tartom , hogy nem a dolgozók , hanem az inkubátor rossz állapota miatt történt a majdnem tragikus baleset .
ipan54
Itt a gyönyösi "esetnél" írja is , h nyitvafelejtették az ajtaját (((( Nagyon leterheltek az biztos , de ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.