Lengyelországból érkezett almát akart hazai gyümölcsként értékesíteni egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gazdálkodó - közölte a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) szombaton közleményben az MTI-vel. Az adóhivatal Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (ekáer-) csoportjának munkatársai az érpataki telephely ellenőrzésekor 48 tonna bizonytalan eredetű almát találtak.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Senara: Tehát akkor még se volt olyan sok alma amiért kiverték a cirkuszt !
Senara
@Mobil123: Szabolcsi gazdálkodó almát hozat külföldről akkor még sem volt elég , főleg ekkora mennyiséget .
Linna
@Mobil123: Gondolom, mert olcsóbb.

A NAV-nak viszont egy piros pontot adományozok. Végre, valami pozitívum. Lehet, hogy mégis beválik az új módszer?
Mobil123
@Linna: Akkor nem kellett volna nyafogni a sok alma miatt . Nekem most csak ez a gondom és érthetetlen számomra. A magyar gazdák sírnak mindig valamiért , hol mert sokat esik az eső hol azért mert nem esik, hogy fagy volt hol nem , hol sok volt a hó hol nem stb és lehet sírni egy kis állami pénzért .
Linna
@Mobil123: Gondolom, Lengyelországban meg is kapták. Hiszen még szállítani is kellett.
szolmekkoj
A földre felveszi a támogatást és még ráadásul lengyel almát akar ránk sózni ez a bugris, ki tudja hányszoros áron? A magyar idézőjeles gazdáknak is a körmére kellene nézni. Ezek csinálják a fesztivált meg a nagy drágaságot. Semmi munkát nem végeznek egész évben , közben a Mercedesek, Audik a legdrágább autók ott állnak a házaik előtt glédába a támogatásokból. Még a vöröshagyma is Ausztriából jön. A múltkor vettem az egyik helyen és szégyenszemre ez volt ráírva. Nagy baj van a dolgozni nem szerető magyar gazdákkal. Nagyon nagy baj van 25 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.