Korrupcióellenes tüntetés kezdődött az Együtt szervezésében vasárnap délután Budapesten, az Erzsébet téren. Az ATV közvetítette az eseményt.

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt elnökségi tagja, független országgyűlési képviselő a mintegy kétezer összegyűlt demonstráló előtt azt mondta: "a korrupció évtizedek óta a magyar politika rákja". Kijelentette: Orbán Viktor miniszterelnök a rendszerváltás utáni időszak "legkorruptabb kormányfője".

Szabó Rebeka, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja azt hangsúlyozta, hogy olyan jogszabályokat kell alkotni, amelyek eleve csökkentik a korrupció esélyét.

Tüntetnek a kormányzati korrupció ellen Budapesten

A demonstrálók a "Megállítjuk a korrupciót" feliratú transzparens mögött felsorakozva indultak el a Belváros-Lipótváros Önkormányzata épületének közeléből a Nemzeti Nyomozó Irodához.

Az Andrássy utat fél szélességében lezárták. A tüntetők Együtt- és PM-táblákkal, magyar és uniós zászlókkal vonulnak, a tömeg eleje az Oktogonnál, a vége az Operánál halad.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@csergolec: Azok a " haszonélvezők " Hátulgombolós ovisok a mostaniakhoz képest!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Nem ,,rágódni kell,, hanem aki sáros lett kibaxni a hatalomból, elszámoltatni, elvenni a ..szerzett vagyontárgyakat,, és méltó büntetéssel jutalmazni az ,,eltévelyedést,,!!!
alterego56
"Kijelentette: Orbán Viktor miniszterelnök a rendszerváltás utáni időszak legkorruptabb kormányfője" Tegyük nyugodtan hozzá hogy az elmúlt évszázad legkorruptabb vezetője. Ez nem túlzás. Sokaknak a koruknál fogva van rálátása az elmúlt ötven évre.
alterego56
@Mirabilis: Apucika utólagos nászajándék gyanánt löki nekik a zsírosabbnál zsírosabb állami megrendeléseket. Így minden hülye tudna vállalkozni ha a megrendelések biztosítva vannak.
Desischado
Meglátszik, hogy Abszurdisztánban vagyunk! Nem emberi, ami itt folyik. A korrupció, soha nem látott mértékben növekszik. meg kell állítani, különben a szemünket is kilopják! És már nem nagyon van mit ellopni!
mate03
@Desischado! Úgy látom már csak a becsületünk maradt! Minden mást elraboltak tőlünk!
Desischado
@mate03: Sajnos, igazad van Mate! A baj csak az, hogy ez a szemét banda azt is kiárusítja! Mit gondolhatnak kint rólunk, bele sem merek gondolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.